Yahoo Widgets.. Vistası Olmayanlara..

0

Saat: 16:31 | Yazar: Burak Doğan

Hafta sonundan sonra herkese tekrar merhaba.. Bu sıralar yoğunluğumdan dolayı pek fazla yazamıyorum ama yine yeniliklerle beraberiz.. 2 gün önce bende Windows Vista kullanıcısı oldum ve hala tam adamakıllı çözemedim. Üzerinde çalışmalarım devam ederken, birden Yahoo!! nun widgets eklentisi ile karşılaştım.

Yahoo! widgets, bildiğimiz vistadaki araç çubuğu'nun tıpkısının aynısı. Not tumasından ajandasına, hava durumundan saatine, laptoplar için pil göstergesine, flickrdaki yada bilgisayarınızdaki resimlerin slayt hale getirilmesindeki araca kadar hepsi aynı, sadece resimleri değişik. Bunların yanında işlemci kullanım göstergesi, dijital analog saatler, i-tunes ortak çalışması, Ram durumu, wi-fi sinyal seviyesi gibi çeşitli göstergeler mevcut. En yararlı eklentileri ise tabiiki Yahoo! kullanıcıları için. Adres defterini direk optimize edip toolbara ekleyiveriyor. Ve tabiiki mailleri de saniyesinde haber veriyor.

Aynı zamanda, kullanıcılarında hazırladığı bir sürü widget var. Hepsini bu adreste bulabilirsiniz. Ve sonuç olarak Vistanız yoksa ya da tamamen Yahoo!! tutkunuysanız bu widgetleri tepe tepe kullanabilirsiniz..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder