Tayyip Erdoğan'ın Plaka Değişikliği

0

Saat: 14:37 | Yazar: Burak Doğan

Sayın Başbakanımız, artık seçim yasaklarından dolayı hiçbir kamu aracını kullanamayacağını gayet iyi biliyor. Ama bunun için çözüm üretmekten malesef aciz. Hemen açıklayalım. Başbakanımız 2 günden beri, yurt içi gezilerini özel şirketlerden kiraladığı helikopterler ve jetlerle sürdürüyor. Bundan öncede bunu yapması gerekirken, ANA uçağımızı ve diğer bütün kamu araçlarını zaten kullanıyordu ama her zamanki gibi hiçbir yerden tam ses gelmiyordu. Tek tük ses çıkarmaya çalışanlarda sesini elbette duyuramıyordu. Dün de Başbakanımız, "kiralık zırhlı araç bulunamadı" iddiasıyla başbakanlık makam aracını kullanıp, hatta ona sivil plaka takıp havalimanına kadar o araçla gitmiş. Bunun zaten yanlışlığını kendiside biliyor. Ancak gelelim sorulara;

Seçim yasaklarının geleceği, seçim tarihinin belli olduğundan beri biliniyordu. Binlerce YTL maaşı olan bir adet başbakanlık danışmanı bunu düşünüp 1 ay önceden Başbakan için bir adet zırhlı araç bulamadı mı?? Ya da ayarlamadı mı?

Medya!! Medya yaa.. Heryerde gezen bu haber, bir anda öğlen saatinde Hürriyet Gazetesinin ana sayfasından kaldırıldı ve haberle ilgili hiçbir ayrıntı kalmadı. En çok okunanlar listesine bir hakim ve 3 savcının grup seks partisi bile girdi ama bu haber ordada yoktu.. Oysaki çok okunanlar listesindeydi.. Acaba peşin ödeme yanlısı Petrol Ofisi vergi kaçakları bir anda artma eğilimi mi göstermişti?

Aylardır TOKİ açılışlarına giden başbakan miting yapmıyorum, sadece açılışlara gidiyorum derken, birdenbire geçen günkü açıklamalarında 25den fazla doğu ilinde miting yaptığını neden belirtiyordu? Yoksa miting yaptığı aklına mı gelmişti ki?

Ooooff of.. O kadar çoğaltılabilir ki.. Artık saymak bile gereksiz. Hala insanlarımız neden görmek istemiyor... Zaten bu Güzel ve Dahideki kızlarında oy kullanacağını düşündükçe, insanların nasıl anlamasını bekleyebilirim ki diye düşünmeden de edemiyorum..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder