Bindirilmiş Kıtalar mı İndirilmiş Tokatlar mı?

2

Saat: 16:15 | Yazar: Burak Doğan

Memleketim İzmir'de dün çok önemli bir miting vardı. Başbakanımız önderliğinde, Gündoğdu Meydanı'nda yapılan bu miting için, aylar öncesinden hazırlanılıyor, binlerce şemsiye dağıtılıyor, su püskürtme cihazları konuluyor, neredeyse 5 yıl boyunca "Gavur İzmir'e"yapılmayan yatırım 1 gün için yapılıyordu.. Biz toplamak istedik mi onların topladığı'nın 5 katını toplarız diyenler, Laikliğin kalesi, Türkiye'nin en modern şehrinde neler yapacaklarını düşünüp ellerini ovuşturuyordu. Hatta ve hatta, hiçbir şekilde bölge şehirlerinden destek almak istemediklerini, İzmir'i baştan başa boyayacaklarını söylüyorlardı..

Ardından mükemmel gün geldi çattı. Başbakanımız sahneye çıktığında, aşşağıdan yukarıya boyanmasını istediği Gündoğdu bile dolmamış, denizden gelen 2 tane teknede oyuncak gibi kenarda duruyordu. Hatta İzmirli olanlar bilirler, meydan dışında Eko Pub'ın orda bile kalabalık yoktu.. Hemde AKP'nin bölge şehirlerine gönderdiği bedava otobüsler olmasına rağmen. Şehir girişinde 1000'e yakın otobüs olduğunu belirtenlerde yok değil. Emniyet Müdürlüğüne göre 10.000 kişi, AKP'ye göre 140.000 kişi olan bu meydanda, en önemlisi de, Gavur İzmir'in hiçbir zaman yıkılamayacağı, her zaman Laikliğin en önde savunucusu olacağı izlenimini vermesiydi..

Yaşadığım şehri, memleketimi, hala bayraklarını balkonlarından indirmeyenleri, 22 Temmuzda sandıkları tıka basa doldurup, gerekli cevabı şu anki iktidara verecek kişileri gerçekten seviyorum..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    http://www.sabah.com.tr/haber,765338549BFB4478B8514B43D67C416E.html

     
  2. Burak Doğan |

    TMSF'ye geçen Sabah'ın sevgili yazarı Emre Aköz çok güzel söylemiş. Ama keşke her ikisinede katılsaydıda aradaki farkı görseydi..

     

Yorum Gönder