Hoşgeldin Kamer Genç:)

2

Saat: 17:56 | Yazar: Burak Doğan

Sayın Kamer Genç, 10 sene önceki çiçek sulama muhabbetinin üstünü hala kapatamayanlara anlaşılan daha sert konuşmaya karar vermiş.. Yeni meclise bağımsız aday olarak giren Kamer Genç, Star TV'de telefonla katıldığı programda bombayı yine patlatmış. Çiçek sulamasıyla ünlü milletvekilimize, sorulan soru karşısında, ilk önce yorumlar yaptıktan sonra "bunlar adice, şerefsizce, o..ca tekrarlanıyor" gibi gayet net ifadeler kullanmış. Meclise girer girmez kendinden söz ettirmeyi başaran sayın milletvekilimize, seçildiği 4 yıl boyunca görevinde şimdiden bol sabır ve başarılar diliyoruz:)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Bu "insan" bu milletin vekili her nasıl olduysa. Aslında suçu Kamer Genç'te değil, onu seçende aramak lazım.
    Üniversiteden mezun olmaya çalışan ve mezuniyet sonrasını pek parlak görmeyen biri olarak bilmeyenlere söyleyeyim, Kamer ve arkadaşları 3 ayı peşin olmak üzere ayda 8.000 YTL maaş alacaklar (emekliliğe hak kazanmışlar ise 3.000 YTL daha veriyoruz vergilerimizden), kendileri ve aileleri her türlü sağlık hizmetini ücretsiz temin edebilecekler, dokunulmaz olacaklar, her ay 1.500 YTL'lik telefon görüşmeleri devletim tarafından sağlanacak ve milletvekili olmanın paha biçilemez daha birçok faydasından yararlanacaklar. Ne diyeyim, helaldir...

     
  2. Burak Doğan |

    24.000 YTL 3 ayda gerçekten kayda değer bir rakam ve ülkemizdeki paha biçilmez faydaları neredeyse bundan daha pahalı.. Ben buna inanıyorum..

     

Yorum Gönder