Hakkinen, Alonso ve Hamilton Bir Arada!

0

Saat: 10:31 | Yazar: Burak Doğan


Ey Formula tutukunları.. Hatta ve hatta, Ferrari düşmanları.. Hani şu Schumacher'in karşısına o sene hangi rakip daha güçlü çıkarsa onu tutanlar ve üstüne destekleyeler.. Bu video sizlere:p Şaka bir yana, McLaren'in yaptığı bu reklam filmi gerçekten çok etkileyici.

Schumacher Formula 1'i aktif olarak bıraktıktan sonra, zirveye kimin tırmanacağı merak ediliyordu. Gerçi daha o varken Alonso alt etmeyi başarmıştı ama, yinede başarıları bir efsane gibi karşısında duruyordu Alonso'nun. Ve bu sene karşısına "çaylak" Hamilton çıktı. Ama bir çıktı pir çıktı. Gerçekten Alonso kadar iddialı, onun kadar senkronizasyonu iyi ve süper bir pilot olarak geldi karşımıza. Tabiiki buda Alonso'yu 1. pilotluktan etmesede, takım içinde kıyasıya bir rekabet ortamı yarattı.

Sene içinde daha çok güzel yarışlar çıkacağına inanıyorum. Ancak, esas konumuz olan reklamı bu hafta sonundaki yarışın arasında reklam olarak gösterildiğinde gördüm. Takım içindeki yarışmanın ve rekabetin, ikisinide sürekli aynı amaca yönelttiği bu mükemmel reklamla anlatılmaya çalışılıyor. Ve tabiiki sonuçta, eski şampiyonlardan Hamilton devreye girip sorunu çözüyor..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder