Erdoğan Ne Yapmaya Çalışıyor?

2

Saat: 11:30 | Yazar: Burak Doğan

Bir iki gündür ortalık seçimin yaklaşmasıyla inanılmaz derecede kızıştı.. 94 Metrelik, 4000 tonluk gemi "gemicik" haline büründü, hemde 4 ayrı kanala çıkan Başbakana bir kişi bile 2 sene önce burslu okuyan kişinin bu gemiciği nasıl aldığını soramadı. Üstüne kolundaki saatide satılığa çıkardı aynı Petkimide Telekomuda ve diğer benzerlerinide satılığa çıkardığı gibi.. Hatta Halkbank'ı da satışıa çıkaracağını söylediği gibi.. Ne memleketmişiz, sat sat bitiremedik...

Sayın Başbakanımızın yıllarca öğreticisi olan kudretli öğretmen Necmettin Erbakan Hocamızın "AKP'ye oy veren cehenneme gider" demesinden sonra, farklı mitinglerde, MHP ile bağımsız DTP üyeleri meclise girerse, memleket için mi çalışacağız yoksa onların kavgalarını mı ayırmaya çalışacağız buyuran başbakanımız büyük bir tartışmayı daha da alevlendirdi. Başbakanımız demokrasiyi yok mu sayıyor? görüşü her yerde tartışılmaya başlandı. Ya da demokrasiyi yok saymasından daha farklı olarak, MHP'ye oy vermeyin, biz yine 2 parti olalım, 367yide buluruz, CHP ile gül gibi geçinir gideriz mi demeye çalışıyor acaba..

Ve de artık şu teslimiyetçiliği görmemiz gerek.. Güneydoğu'da Barzani - Talabani ikilisinin söylediklerine ses çıkarmayan, ülkemizi alt kimlik üst kimlik diyerek bölmeye çalışan, Kıbrıstaki duruma müdahale etmekten çok masabaşında koz olarak kullanan, AB'ye girebilmek için Avrupada görüldümü korkulan polisle neredeyse dalga geçme imkanı bile yaratan yasalar çıkaran ve ülkeyi artık bölünmeyi zorlayan bir iktidar yaşadık 4.5 sene boyunca.

Artık rejimimizde tehlikeye girmeye başladı.. Öyle bir tehlike ki, zamanında en tehlikeli ayrılık oalrak görülen sol - sağ ayrımını, yani mezarlarını bile ayırmaya başlayan MHP - CHP partilerini resmen birleşmeye iten bir tehlike. Çünkü artık insanların günlük yaşamı tehdit edilir hale geldi. İktidara geldiklerinde çözülecek ilk 2 konu diye bas bas bağırdıkları"dokunulmazlık" ve "türban" nedense hiç ellenmeyen ve altı sürekli kısık ateşte tutulan iki konu oldu..

Ne olursa olsun, 22 Temmuz 2007'de AYŞE TATİLE ÇIKMASIN!!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Duygu Kocabaylıoğlu |

    Sayın Burak Doğan, yazınızı şans eseri gördüm. sözlerinize büyük oranda katılıyorum. bırakın Türk medyasını, AKP'nin dış basından gördüğü desteği başka bir siyasi partinin gördüğünü sanmıyorum. Muhalefet ne muhalefetliğini yapabildi, ne Kemalizm dışında sağlam bir duruş sergileyebildi. umarım bizi daha aydınlık günler bekliyordur. Saygılarımla

     
  2. Burak Doğan |

    Bu zaten sadece bizim iç desteğimizden değil, dünyadakı bütün bizi yönlendirmek isteyen ülkelerin desteğiyle oluyor.. Yoksa başbakan olmadan önce, önemli kararlar alınmadan önce her seferinde Amerikaya çıkartma yapılır mı ki.. İşallah seçimlerden sonra bizi ampul partisinden daha çok aydınlatıcak bir hükümet yönetir diyorum..

     

Yorum Gönder