Yeni Hayal Kapısı Açılıyor..

2

Saat: 09:00 | Yazar: Burak Doğan

Milli Piyango İdaresi'nce hazırlanan yeni sayısal oyun cuma günü başlıyor:)


Milli Piyango İdaresi'nce hazırlanan yeni sayısal oyun Süper Loto, Cuma gününden itibaren oynatılmaya başlanacak.

Milli Piyango İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Klasik Piyango, Hemen Kazan, Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara gibi şans oyunlarından sonra, yeni bir sayısal oyun olan Süper Loto 6/54'ün 19 Ekim Cuma günü oynatılmaya başlanacağı bildirildi.

Perşembe günleri yapılacak çekilişler, TRT-1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto'da bilen olmadığı sürece büyük ikramiye sonraki haftalara devredecek. Süper Loto, 19 Ekim Cuma günü kurumun hizmet binasında düzenlenecek törenle tanıtılacak. Törende ayrıca ilk oyun kuponu için de tuşa basılacak.

Ayrıntılarda görüldüğü üzere, Sayısal Loto'dan tutturması daha zor olan bu oyun, aynı mantıkla çalışıyor.. Bu sefer 54 rakamda 6'yı bulmaya çalışacağız. Bu oyunun en güzel yanı ise sürekli devretmesi. & bilen çıkmadığı takdirde, bulasıya kadar devam edecek.. Bu gidişle Amerikadaki Super Lottery'e benzer herhalde. Zamanında 6 hafta bulunamayan Sayısal Loto hatırlıyorum ve bu durum alınan bir kararla sanırım 6. hafta sonunda 5.lere paylaştırılması kararlaştırılmıştı.

Oyunun kolonu Sayısal Loto'nun tam 2 katı yani 1 milyon.. Toplanan paraların hayali ise hepimizi uykuda yoracak cinsten..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Burcu SezeR |

    Arayüz değişmiş, çok güzel olmuş çok...
    (ben yeni farkettim)

     
  2. Burak Doğan |

    Çok teşekkür ederim.. Böyle renkler softlaştı, çok bir sade oldu, çokda memnun kaldımi bir sürü ayar yaptı sağolsun Erhan bana.. Düşündüğünüz bir güzelleştirme eylemi olabilir mi ki bunun için?

     

Yorum Gönder