Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Rüzgarı..

0

Saat: 11:32 | Yazar: Burak Doğan

Devler Ligi'nin 2. müsabakaları (E), (F), (G) ve (H) gruplarında dün gece yapılan karşılaşmalarla başladı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı gecenin en büyük sürprizi, kendi evinde 3 farklı skorla mağlup olan Fransa Şampiyonu Lyon'du... Ama önce Fenerbahçe..


İlk maçta, Inter'e Kadıköyü dar edip maçı 1-0 kazanan Fenerbahçemiz, CSKA deplasmanına da bu güvenle gitmişti. Maçın 9. dakikasında defansın büyük hatasıyla golü bulan Alex, 47. dakikaya kadar hiç bu kadar zorlanacağını düşünmüyordu muhtemelen.. 47. ve 52. dakikada Edu'nun muhteşem hatalarıyla 2-1 geriye düşen takımımız aşşağıdaki golle beraberliği kurtardı ve grubunda liderliğini sürdürdü.. Kezman ligdeki gibi takıma destekten çok köstek olmaya yaklaşırkeni oyuna girer girmez sivrilen Kazım, bu takımda forvet rahatlıkla oynayabileceğini gösterdi.

Aslında maçta, sonunda hamle yaptı dediğimiz Zico'nunda katkısını azımsamamak lazım. Sarı kartlı oyuncuları öyle bir dakikada kenarıya çekmek risk olduğu kadar, gökhan ve kazım gibi diri ve hızlı ancak tecrübesiz iki oyuncuyu oyuna sürmekte başka bir riskti.

Olay, Fenerbahçe'nin 2-1'de maçı bırakmaması, Zico'nun hamlelerini göstermesi ve Kazım'ın takıma getirdiği canlılıkla sonuca vardı. Fenerbahçe'nin en dikkat çekici özelliği ise 20 şutlu Inter maçından sonra 23 şutu maç sırasında kaleye göndermesi oldu.. Sanırım Fenerim güzelim sonunda tecrübe kazanmaya başladı.. Ve bu tecrübenin bir numaralı katkısıda elbette Roberto Carlos'tan geliyor. 35 yaşında ne işi var Fenerbahçe'de diyenler işallah utanmaya başlamışlardır...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder