Şampiyonlar Ligi Sonuçları, 3. Hafta

0

Saat: 10:04 | Yazar: Burak Doğan

Fenerbahçe için güzel geçen bir Şampiyonlar Ligi'nden hepinize tekrar merhaba.. Dün akşam oynanan karşılaşmalarda, bizim için en önemli olan maç, elbette Fenerbahçe'nin maçıydı. Ve elbette kendisi farklı bir yazı olacak. Ama öncelikle aldıkları başarılı sonuçtan çok, oynadıkları kimlikli futboldan dolayı kendilerine teşekkür etmek istiyorum.. Çünkü ülkemizin en ihtiyacı olduğu dönemde, böyle başarılar o kadar çok destek veriyor ki bize... Fenerbahçe'nin ve grubunun sonuçlarına girmeden, diğer maçların sonuçlarını verelim;

E Grubu'nda FC Barcelona, Rangers deplsmanından golsüz beraberlikle dönerken, grubun oynanan diğer karşılaşmasında Lyon, Stuttgart deplasmanında 2-0'lık galibiyet aldı. Bu sonuçlarla beraber, grupta 7 puanı olan 2 takımdan Barcelona 1., Rangers ise 2. durumda. Bu galibiyetle 3.lüğe tırmanan Lyonu, puanı olmayan Stuttgart izliyor.

F Grubu'nda Premier Lig temsilcisi Manchester United, Dinamo Kiev'i deplasmanda 4-2 yenerek 9 puanla liderliğini sürdürdü. Diğer karşılaşmada AS Roma ise, kendi sahasında konuk ettiği Sporting Lizbon'u 2-1 yenerek rakibini ülkesine puansız gönderdi. Bununla beraber, grupta, Manchester United 9 puanda, Roma 6 puanda, Sporting Lisbon 3 puanda, Kiev'in ise puanı yok..

H Grubu'nda ise son 2 sezonun UEFA Kupası'nı müzesine götüren Sevilla, kendi sahasında Steaua Bükreş'i 2-1 mağlup etti. Steaua'nın tek golünü Galatasaray'ın eski oyuncusu Petre kaydetti. H Grubu'nun bir diğer karşılaşmasında ise Arsenal, Slavia Prag'ı 7-0 gibi ezici bir üstünlükle mağlup etti. Maçtan sonra Wenger, maçı kazanacakalrını tahmin ettiğini, ancak bu kadarda fark olacağını düşünmediğini dile getirdi. Gruptaki puan durumunda ise Arsenal 9 puanla başı çekiyor, 6 puanlı Sevilla 2., 3 puanlı Steaua 3., puanı olmayan Slavia ise sonuncu durumda.

Yarınki maçta, Beşiktaş'a başarılar diliyor, işallah Liverpool'u yenerek grubunda devre dışı bırakacağını ümit ediyoruz.

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder