Cafe Melanie, Kordon

0

Saat: 15:09 | Yazar: Burak Doğan










Ben memnuniyetsiz insan, bu sefer beklediklerimi almanın zevkiyle karşınızdayım.. Ve elbette yardımcım Cafe Melanie ile beraber :)

Uzun süredir beni memnuniyetsiz insan olarak tanımlayan arkadaşlar, herhalde bu yazımdan sonra ne yedin abi bu kadar da anlatıyosun diyecektir:D

Gelelim Cafe Melanie'ye.. Kordonda, Pepe Rosso'nun yanında bulunan bu Cafe, en son Pepe Rosso faciasından sonra kendimize gelmemizi, Kordona dönmemizi sağladı. Kendi sitesi olmadığı için bu linkten aradığınız bilgileri alabilirsiniz. Gelelim ayrıntılara..

Pazar gündüzdü oturduğumuzda, hava süper, t-shirtler ile takılıyoruz, ama İzmir havası bu belli olmaz diye temkinide elden bırakmıyoruz.. Arkamızda Barcelona A.Madrid maçı açık arada bir kafamızı ona çeviriyoruz, keyfimiz yerinde ve sipariş safhası..

Sipariş almaya gelen abimiz son derece kibar, son derece yardımcı olma çabası içinde.. Mükemmel bir karışık sıcak tabağı kestiriyoruz gözümüze ve onu söylüyoruz, yanınada çıtır soğan isteğimizi belirtiyoruz. Önce anlamamışa benziyorlar ama herşey hallolacak ya, onada tamam diyorlar.. Hava bu sırada kararmaya başlıyor, dolaysıyla soğumaya başlıyor ve bize özel şallar geliyor hemen içerden..

Galatasaray maçının başlamasıyla da, yemeğimiz geliyor. Normalde iki kişi için hazırlanmış bir tabak ama, bu bir akşam yemeği için en az 3 kişilik. 4 ayrı börek çeşidi, bir dolu elma dilimli patates, tavuk şinitzel, hellim peyniri, sosis tava, mantar, kaşar pane, kalamar.. Varda var yani.. Ye ye bitmiyor, 1 saatte bitiremeyip dama diyoruz.. Bu arada, çıtır soğanlarda, közlenmiş soğan halinde geliyor ama tadıda bir o kadar güzel. Anlaşılmadığı belliydi ama çözüm inanılmazdı:D

Servis güzel, yemeklerin tadı güzel, porsiyon büyük, yer güzel, müşteriye ilgi had safhada ve maç yayını var.. Ben bu sefer beğendim. Başka yemeklerini bilemem ama dün akşam çok zevk aldım yediklerimden.. Tebrikler, Başarılar..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder