Wi-Fi Dalgaları Sezinliyorum!!

0

Saat: 15:04 | Yazar: Burak Doğan

Evet, artık gençlerden birkaçının bu şekilde bağrınmaya başladığını duyarsanız şaşırmayın, çünkü gerçekten haklı olabilir:) Sürekli takip ettiğimiz ThinkGeek sitesinde, geçende satışa sürülen bir t-shirtten bahsetmek istiyorum sizlere.. Kendisi bildiğiniz wi-fi algılayıcısı:) Evet aynen laptoplarımızdaki gibi, sinyal yoğunluğuna göre çentikleri artan bir yapısı var ama giyilebilen bir t-shirt kendisi..

nasıl çalışıyor derseniz size 3 adet AAA pilden bahsedebilirim. Peki t-shirt bu hiç mi yıkamıcaz derseniz, üstündeki mekanizmanın çıkartılabildiğinide sözlerime ekleyebilirim. Evet gördüğünüz gibi her türlü ayrıntıyı düşünmüş amcalar.. Peki sizce ne işe yarar? Bence çok işe yaramaz. Düşünsenize;

Yolda yürüyorsunuz, yanınızda arkadaşlarınız fırıl fırıl yanmaya başlıyorsunuz.. Üzerinizde pille çalışan bir aygıt yanıp yanıp sönmeye başlıyor. Neymiş internet bulmuş.. Ama eğer sizde fıldır fıldır internet arayıp, otobüste bile laptop açmaya niyetlilerdenseniz bilemem. Sömürmeye uygun wi-fi bulduğunuz yerde çömer, kaldırımlarda bile internet takılabilirsiniz bir şey diyemem.

Kendisi www.thinkgeek.com sitesinde 29.99$'dan satışa sunulmuş, sizlerden haber bekliyor. hem daha ne olsun ki.. Yıkanabiliyor, interneti anında bulabiliyor, yanıyor sönüyor (cancanlı) .. Ama üstünüzdeyken yapmur yapmaya başlarsa o zaman ne olur bilemem..:))

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder