Şampiyonlar Ligi Maç Sonuçları (2. Hafta), Puan Durumları ve Golleri

4

Saat: 11:44 | Yazar: Burak Doğan


Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçeyi anlattıktan sonra, sırada diğer gruplar var. Alınan sonuçlar ve puan durumları şu şekilde..

E Grubu
(E) Grubu'nda çok iyi başlangıç yapan Barcelona ve Glasgow Rangers, deplasmanda mücadele etmelerine rağmen sahadan galip ayrılan iki ekip oldu. Stuttgart'ı Puyol ve Messi'nin golleriyle 2-0'la geçen Barcelona zirvenin sahibi oldu.
Gecenin en önemli karşılaşmasında ise ilk maçta Barcelona'ya 1-0 yenilen Lyon ile İskoç temsilcisi Glasgow Rangers karşı karşıya geldi. Lyon ağlarına 3 gol birden gönderen Glasgow Rangers, bu yıl Avrupa'da ne kadar iddialı olduğunu adeta ilan eder gibiydi.
Bu sonuçların ardından Barcelona ve Rangers puanlarını 6'ya çıkarırken, Lyon ve Stuttgart'ın henüz puanı bulunmuyor. Diğer sonuçlar ve puan durumu arka sayfada..



F Grubu

İlk karşılaşmalarında sahadan 3'er puanla ayrılan (F) Grubu'nun devleri Manchester United ve Roma, Manchester'da karşı karşıya geldi.Kırmızı şeytanların büyük yıldızı Rooney, takımı adına güzel bir gole imza atarak Manchester United'a galibiyeti getirdi. İki puansız ekip, Sporting Lizbon ve Dinamo Kiev'in mücadelesinde ise gülen taraf deplasmanda mücadele etmesine rağmen Sporting oldu. 2-1'lik skorla dahadan ayrılan Sporting Lizbon, Manchester United'ın liderlik koltuğuna oturduğu grupta ikinci Roma ile aynı puana sahip olmasına rağmen 3. sırada yer aldı. Son sıradaki Dinamo Kiev'in henüz puanı bulunmuyor...

G Grubu

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği (G) Grubu'nda PSV'yi 2-0'la geçen İnter rahat bir nefes aldı. Zlatan İbrahimoviç'in biri penaltıdan, diğeri kafa ile attığı iki gol, İtalyan temsilcisine adeta hayat verdi.
Fenerbahçe'nin deplasmanda CSKA Moskova ile 2-2 berabere kalmasına rağmen liderlik koltuğuna oturduğu (G) Grubu'nda, 3'er puanı bulunan İnter ikinci, PSV 3. sırada yer alıyor.Son sıradaki CSKA Moskova'nın ise 1 puanı var.

H Grubu

Şampiyonlar Ligi'nin şanssızları arasında gösterilen Arsenal, bu yıl kötü şansını kırmak ister gibi. İlk karşılaşmasından 3 puanla ayrılan İngiliz temilsici, Steaua Bükreş deplasmanında da sahadan 1 golle de olsa 3 puanla ayrılmasını bildi ve zirveye kuruldu. Son iki yılın UEFA Şampiyonu Sevilla ise, artık UEFA'da değil, Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı hedefliyor. İlk maçtaki 3-0'lık Arsenal hezimetinin etkisini üzerlerinden çabuk atan İspanyollar, Slavia Prag'a 4 gol birden atarak İngilizler'in acısını adeta Prag'dan çıkardı.
(H) Grubu'nda Arsenal 6 puanla lider. 3 puana sahip iki takımdan Sevilla ikinci, Slavia Prag ise 3. sırada bulunuyor. Grubun son sırasında henüz puanı bulunmayan Steaua Bükreş var.



Kaynak: Milliyet

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Arkadaş, yazının bir yerinde "ilk maçta Barça'ya 1-0 yenilen Lyon demişsin ama ilk maçta Barça Lyon'u 3-0 la geçti. Neyse futbol yaıların güzel. Blogunda futbolla ilgili yazılar yazmaya umarım devam edersin.

     
  2. Burak Doğan |

    sevgili drt 23:) bir hata olmuş olabilir.. Kusura bakma, düzelttiğin içinde teşekkür ederim.. Şampiyonlar Ligini takip ediyorumi bundan sonrada edeceğim işallah:) Senide hep bekleris..

     
  3. Adsız |

    drt23'ü biryerden tanıyorum (: Kardeşim futbola aşıktır da. Abisinden gördü seni. Futbol yazılarını beğendiyse sürekli takılır sana artık.

     
  4. Burak Doğan |

    Aaa bunu bildiğim iyi oldu:) Her türlü görüşe, yoruma, hatta yönlendirmeye bile açığım Erhan bilir.. Buyrun beraber götürelim:)

     

Yorum Gönder