Beşiktaş Bütün Takıma Kaleci Antremanı mı Yaptırıyor?

0

Saat: 16:18 | Yazar: Burak Doğan

Bizim arkadaşlarla merak ettiğimiz bir mevzu var. Açıklayayım: Ben Trabzonspor maçını izlemedim. Ama Fenerbahçe maçında kaleyi koruyan Pancu'yu çok iyi hatırlarım:) Pekiiii.. Trabzon maçındada aynı mevzu olunca, yine kaley bir yabancı geçti ve arkadaşlarımın anlattığına göre gayette takdir topladı. Futbolculuktan gelip kaleci olmak kolay mı, yoksa Beşiktaşlı futbolcular gerçekten bunun antremanını mı yapıyor? Gelelim mevzuya yani..

Bazı takımlarda, antremanlar sırasında, çift kale maç yapılırken, bazı oyuncular kaleye, kalecilerde oyuna geçer. Oyuna girecek oyuncu kalmaması durumunda oyuna kalecinin geçmesi zordur ama, bir kaç seferdir denk geldiğimiz gibi oyuncular kaleye geçiyor. Genelde sadece gazetecilerin fotoğraf çekilmesi için kaleye geçirilen oyuncular, demekki Beşiktaşta, ciddi anlamda kaleyede geçiriliyor.. Fenerbahçe maçında Pancu, bu maçta Bobo bunu yapınca, gerçekten buna inanmaya başladım, birde üstüne her takımın yapması gerektiğine inandım..

Fenerbahçe'de olsa kim geçer kaleye acaba.. Kezman olabilir, Deivid olabilir.. Forvet olması gerek ki, en azından defanstaki oyuncular dahada gömülsün, sağlama alsın kaleyi.. Alex, Semih boydan kaybeder, Vederson, Roberto defansa yardıme eder falan.. Sanırım Kezman geçer ya.. Hiç denk gelmedi daha ama, belli olmaz Türkiye burası, çıkıverir Rüştü'ye çıktığı gibi bir tane inadına bayrağı deli gibi sallayan..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder