Sreet Fighter 4 Trailer

0

Saat: 09:25 | Yazar: Burak Doğan

Yıllar önce, bayramda paralarımızı topladıktan sonra ilk yaptığımız şey önünde sıra oluşan atariciye girmeye çalışmaktı.. O atari salonunda 10 tane oyun makinası olur, her zaman 1 tanesinin başı en kalabalık olurdu: Street Fighter..

Street Fighter, çocukluğumuzun, yazlık mekanlarda akşam dışarıya çıktığımızda gittiğimiz adreslerin tasviri bir oyun gibiydi. Çünkü ne olursa olsun akşam dışarıya çıkıldığında 1 jeton bile olsa alınır, o oyun oynanırdı.. Yoktu bilgisayarlar her evde.. Ne Play Station vardı, ne de XBox.. Ve oyundaki karakterlerde, inanılmaz hayal dünyalarından çıkmıştı.. Karatecisi, elektrik saçanı, kolları uzayanı, uçanı, yananı söneni, erkeği, kadını... Ama şöylede bir durum var.. bu oyunu ne zaman görsem, hala içimde inanılmaz bir oynama isteği, tuşlara basa basa, kolu tam çevire, çeyrek çevire "oryuken" çekesim, "aduket" atasım var:))

Herhalde, o kadar çok etkilemiş ki bizi zamanında hala durmadan o oyunu düşünüyoruz. Orta 2. sınıfta evime gelen bilgisayarla, hayatımın bütün bölümünü geçirmişte olsam, aylarca oynadığım oyunda, hatta 2 sene boyunca hayatımı verdiğim online oyunda bana Street Fighter'ın verdiği hissi vermiyor..

Şimdide elimizde bir adet trailer var. Street Fighter IV için hazırlanmış kendisi.. Buyrun tekrar tekrar, durmadan "Ken ve Ryu"yu izleyebilme fırsatı..



İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder