Üst Kimlik : ultrAslan ve Fatih Terim

2

Saat: 10:43 | Yazar: Burak Doğan

Bugün Kazım Kanat yazsında çok güzel bir noktaya değinmiş.. Milli maç malumunuz Ali Sami Yen stadyumundaydı ve haliyle ultraslan grubundan bir çok destekçi vardı aynı diğer stadlarda olduğu gibi.. Olayın çıkış noktasıda burası zaten. Bu stadda Imparator olan Fatih Terim, bu stadda yerle bir oluyordu.. O'nun takımı yuhalanıyor Ali Sami Yen'de, sadece ve sadece sonradan Türk olup milli takımda herkesten daha inançlı top oynayan Mehmet Aurelio alkışlanıyordu.. Ve kendisinin söylediğine göre gelen sesleri pek duymamıştı ama, yinede bir kısımdan "Terif İstifa" sesleri duyar gibi olmuştu.. Kazım Kanat'ıun değindiği noktada ise gerçekten "bam teli".. Şöyle ki..

"Fatih Terim Galatasaray'a dönmemeli diye yalvardım, (yukarıdaki resimdeki olay oldu:p) ama Milli Takımın başına geçsin istedim. Çünkü kendi yarattığı takım ve motivasyon iç güdüsüyle bu işi en iyi o yapar diye düşündüm. Ama o milli takıma da zarar verdi, keşke söylemez olaydım" şeklinde bir görüşü var. Gerçekten maçların dışında, Terim'in yaptığı en iyi işti doğru kararları alıp, ağırlığını hissettirmesi.. Emreyi maç çıkışında tokatlamasını nasıl tartışmıştık..

Ama o Terim, Emre'nin o hareketini cezalandırmak yerine ödüllendirdi, kaptanlığı ona verdi.. Belkide bu, yaptığı bütün taktiksel hatalardan çok daha önemliydi herkesin gözünde. Çünkü Fatih Terim'in en önemli özelliği disipliniydi.. Ama o taviz vermeyi geçti, sözde oyuncusuna destek vermek adı altında resmen Türkiye'ye köstek oldu ve durumu bu hale getirdi..

Peki Fatih Terim deplasmanda Norveç'i yenerse ne olur? Ortalık güllük gülistanlık olur mu? Burası Türkiye, dün dündür bugün bugündür.. Önce Norveç sonra Bosna galibiyeti bu 6 maçlık rezil oyunu unutturur adım gibi biliyorum. Gelelim ilk baştaki noktaya..

Kazım Kanat'ın cümlesiyle: Ali Sami Yen'de her zaman İmparator gibi ağırlanan Terim ilk kez ıslıklandı ve istifaya davet edildi. ultrAslan Grubu ise, "Terim istifa"diyenlere saldırdı. Bu davranışın yorumu şudur: Üst kimlik Galatasaraylı olmaktır.

Bundan sonrasında yorum sizlerin..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Bırak ve git artık diyorum başka birşey demiyorum...6.S camiası sana sahip çıkar...

     
  2. Burak Doğan |

    Bencede artık bırakıp gitmeli.. Bu yaptıklarından sonra, milli takımdaki birinin istifaya davet edilmesi, bugüne kadar kimsenin başına gelmemiş birşeydi. Artık havalarından, artistik pozlarından da bıktık, bütün TSYD Camiasına o kol hareketini yapanı korumasından da.. Koruduğu adamı da gördük ya..

     

Yorum Gönder