Sabri Ugan Spikerliği Bıraksın..

6

Saat: 13:26 | Yazar: Burak Doğan


Yahu bu Sabri Ugan neden hala maç anlatıyor? Şampiyonlar Ligini O'nun yüzünden sessiz izlemek zorunda kalıyoruz.. Gerçekten insanı çileden çıkarır hale gelmeye başladı.. Bu duruma kimse dur diyemez mi?

O kadar çok örnek var ki verilebilecek kendisi hakkında, maç yorumları hakkında, anlatımı hakkında.. Maç öncesi nerdeyse daha isimleri nasıl söyleyeceğine karar vermeden zorla maça çıkartılıyormuş gibi duruyor.. Bir hücumda söylediği sözler şu şekildeydi.. Empenze topu alıyor, adamı geçiyor, Mepeza, Mempenzaaaaa ve aut.. Şu durumda maçı radyodan dinlesem, diycem ki bu karşı takımda 3 tane çok hızlı zenci var, adam daha söyleyemeden 3ü paslaşıp şut bile atıyorlar.. Ama malesef adamın adı M'Penza ve elbette daha karar verememiş Sabri abi..


Ve elbette dün akşam Fenerbahçe maçı.. Roberto Carlos elbette bu takıma katkısı en yüksek oyunculardan biri.. İnanılmaz toplar kesiyor çok güzel toplar çıkartıyor, oyunu kurup arkadaşlarını çok güzel yönlendiriyor. Ama o da ne.. Sabri Abimiz maçı bırakmış, pozisyon olmuş, o hala Carlos'a olan aşkını kelimelere dökmeye çalışıyor.. Hele Carlos'un frikik atmadan önceki 25 saniyede, yeryüzündeki bütün methiyeleri bir nefese sığdırma mücadelesini asla unutamayacağım..

Maç bu kadar mı katledilir yani.. İlk yarının sonlarına doğru, Fenerbahçe oyunu soğutup, mantık çerçevesinde 1-0'a oynamaya çalışıyor.. Ama o sırada Sabri Abi'den inciler teker teker dökülüyor: Fenerbahçe müthiş bastırıyor diyor.. O duygusuz sesi, zaten mantıklı bir anlatım gösterse bile katlanılabilecek durumda değilken, O, oturup heyecanlı anlarda heyecanlanması gerekirken sadece hızlı hızlı konuşmaya başlıyor, coşku olması gereken yerlerde ki bunlara golleri örnek verebiliriz, takılıyor kalıyor aynı kelimede..

Bize bir kıyak yapsalar.. Adam gibi bir yorumcu çıkartsalar, adam gibi bir spiker bulsalar.. Zaten Fenerbahçem şanssızlığını kırmış Avrupada iyi işler yapıyor, onun tadını çıkarsak doyasıya.. Vallaha ben sesini kısıyorum bazen kapatıyorum sırf bu adam yüzünden yani..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

6 Yorum

  1. Adsız |

    Sabri Ugan'a özellikle dikkat etmedim ancak bizim spikerlerimizin karakteristik yapısı bu galiba. Sahada oynanandan habersiz, alakasız anlatımlar, gereksiz moral (!) vermeler... Sanki bizim izlediğimiz başka bir maç, onların anlattığı başka.
    Yabancı bir kanal yok mu acaba televizyonda senede birkaç kez izleyebildiğimiz takımlarımızın maçını yayınlayan?

     
  2. Burak Doğan |

    Vallaha her seferinde başka kanal bakmak kadar saçma birşey yok.. En kolayından STar değiştirse şu spikerlerini? Yıllarını TRT'ye vermiş Ercan Tanerle anlaşsa TMSF:D ya Halit Kıvanç bile olur ya:D

     
  3. Adsız |

    Çıkın kendiniz anlatında görelim bahsetiğiniz adam adam benim babam.

     
  4. Burak Doğan |

    Önersinler, memnuniyetle anlatalım.. :)

     
  5. Doruk |

    spikerlik kolay iş değildir ama sizin gibi boş eleştiri yapmak çok kolaydır bu adamı bu işi bilenler babamı destekliyorsa yola devam edecektir bırakması da size kalmayacaktır boş vaktinizi harcamayın.

     
  6. Burak Doğan |

    Eleştirilerden faydalanmaya çalışılınca nasıl olur sence? Yukarıda yazanlardan hangisi yanlış ki?

     

Yorum Gönder