İzmirde Bomba Paniği mi Yaratılmaya Çalışılıyor?

2

Saat: 09:48 | Yazar: Burak Doğan

Dünden beri, mail yoluyla ve MSN'den sürekli arkadaşlarım bir haberi geçiş yapıyorlar. Aynı kelimeler ve aynı cümlelerle. Yani bir yerden forward edildiği kesin. Haberde şu şekilde: İzmir'in en merkezi noktalarından biri olan Montrö Mc Donald's ın önünde bir poşetin fünye ile patlatıldığı, içindende C4 patlayıcınun çıktığı, terör örgütünün özellikle İzmir'in can damarı olan bu bölgede (Alsancak - Çankaya - Konak üçgeninde) eylem yapmaya hazırlandığı ve Valimizinde bu konuda herkesi dikkatli olmaya çağırdığı şeklinde. Ama hiçbir yazılı ve görsel medyada bu haber yok. Neden bu konu beni rahatsız etti?
Direk benim o mevkilerin tam ortasında iş yerim olması değil önemli olan. Ama hiçbir gazete ya da televizyonda bu haber çıkmamışken, insanları korkutucu, galeyana getirici bir haberin yayılmaya çalışmasına benziyor daha çok. Bunu forward edenlerinde kaynağını araştırmadan herkese yollaması, korku yaymaktan, teröristlerin istediğini yapmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.. Bu konuda araştırmama rağmen bir kaynak bulamamam beni bu yazıyı yazmaya iten neden.. İşallah başka bir yerden biriniz gösterirde, en azından haberin olduğunu öğrenmiş oluruz. Ama eğer böyle bir şey yoksa, dün sadece öğle saatlerinde 12 ayrı kişiden bana gelen bu yazı, canımızı sıkmaya başlayacak demektir..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Burcu SezeR |

    Bu iyi bir taktiktir. Halkı paniğe sürükleyerek kargaşa yaratmak, sindirmektir... İç savaşa sürüklemektir sonraki etaplarda...

     
  2. Burak Doğan |

    Birileri canımızı sıkmaya çalışıyor bu ara ama yılmayız biz bilmiyorlar..

     

Yorum Gönder