Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde Yenilik: 30 Trilyon!!!

4

Saat: 10:17 | Yazar: Burak Doğan

Geçen gece, kardeşlerimiz, yurdumuzun bekçileri hain bir pusuda şehit düştüler.. Daha bndan 1 hafta önce yine 15 kişiyi hain bir saldırıda kaybettik. Herkes seferber oldu, bütün Türkiye birlik olduk, Şehit Aileleri için 60 Milyon YTL topladık. Peki şimdi, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün yeniden düzenlenmesi için 30 Milyon YTL ödenek nasıl çıkartılır? Bunun akla, mantığa uygunluğu nedir? Haydi gelin birde diğer taraftan düşünelim. Çankaya Köşkü'nü öyle bir bırakmışki Sayın Ahmet Necdet Sezer ve eşi, kullanılacak halde değil.. Ancak 30 Trilyona biter bu iş.. Gerçi zaten %60 Cumhurbaşkanı ödentisi arttırılıyor ama, bunada bir 30 trilyon çalışır yahu.. Şimdi düşünme zamanı,...

Askerimiz inanılmaz bir yürekle çarpışıyor. Biz, kendi elimizle para toparlayıp, şehit ailelerimize gönderiyoruz. Bu ülkenin en zenginlerinden çıkan para 60 Milyon YTL. Ve o sırada, Çankaya Köşkü'nün ödenti bütçesi geliyor 30 Milyon YTL.. Ne olur insaflı olun, ne olur birazcık mantıklı olun. Devletin her YTL'ye ihtiyacı varken, moralle askerlerimiz desteklenmesi gerekiyorken, bu hareketleri nasıl yapabiliyorlar? Makamdan, Suriye Devlet Başkanı Esad'ın eşiyle çıkarken son derece modern çizgileriyle objektiflere poz veren Hayrunnisa Hanım, Dışişleri Bakanlığı Konutu'nu yaptığı gibi, oymalı kakmalı mobilyalarla dolduracak herhalde Köşkü.

Bakın! Sayın Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanlığı bütçesini bile tam olarak kullanmamışken, bu bütçeyi %60 arttırmak, üzerine bu kadar parayı çarçur etmek istemek, ülkemiz diken üstündeyken insanın biraz içine dokunur, birazcık haline tavrına dikkat eder.. Ben böyle pervasızlık görmedim!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Oha diye söze başlayıp oha diye de bitiriyorum...

     
  2. Burak Doğan |

    Daha bitmedi.. Dün akşam televizyonlarda yayınlanan habere göre, 56 Milyon YTL'ye çıkmış bütçe. 19 Milyon YTL'si yenileme, gerisi yeni eşyaymış.. Ayıp ama ya..

     
  3. Requiem for a dream... |

    sözün bittiği yer bu olsa gerek...
    ama diğer taraftan herşey çok güzel, ekonomi harika, borsa şahane, halkın yarısı halinden çok memnun...
    biz halinden memnun olamayanlarda mı acaba problem?
    abd terör salıyor üstümüze, biz kızıyoruz ama diğerleri için abd büyük ortak...
    yazık, sadece yazık.
    bunları görebilmek için Müslüman olmaya da gerek yok, insan olmak yeter!!!

     
  4. Burak Doğan |

    Ya 13 şehidimiz öldü ama yaşasın borsamız yükseldi dolar düştü.. Nasıl olsa memlekette 70 milyon kelle var, elbet çözüm bulunur hepsine bir şekilde ama ekonominin çözümü yok.. Çok ilginç ya.. Hala inanamıyorum..

     

Yorum Gönder