Beşiktaşıım Oleeeyyy..

2

Saat: 11:29 | Yazar: Burak Doğan


Gerçekten efsane maçlarından birini çıkardı Beşiktaş dün gece Liverpool karşısında. Bundan önce Chelsea, Barcelona, PSG gibi devleride net skorlarla geçmişti Beşiktaş ama, bundan önce verdiği 2 maçın etkisiyle olsa gerek, hiçkimse tam anlamıyla galibiyet beklemiyordu. Ama maçın başlamasından itibaren, herkes sahayı bıraktı önce, tribünlere odaklandı.. İşte taraftar, işte Türkiye, işte destek.. İnanılmaz, 105 dakika susmayan bir taraftar, mükemmel pankartlar, maçın başındaki "şehitler ölmez vatan bölünmez" bayrağı inanılmazdı.. Gelin bir kaç pankart paylaşayım sizlerle..

Çarşı her zamanki mükemmel pankartlarıyla ortalığı doldurdu.. Bir sürü Türkçe olsun İngilizce olsun pankart vardı.. Ama en ilgi çekicilerinden biri buydu..Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük oluverir dedi.. Nerden bulurlar bunları..
Kaz Dağları'nın üstü Altından daha değerlidir diyerek, her zamanki çevreye duyarlı mesajlarından birini daha verdiler.. Çarşı gerçekten bu işte bir numara..

Gelelim maça.. Beşiktaş süper, Liverpool ise bu süperliğin altında ezilen bir top oynadı.. Hakan'ın sakat halde kurtardığı toplar herkesin takdirini kazanırken, Bobo'nun attığı 2. harika gol ve Serdar'ın golü bize galibiyet getirdi.. Bu sonuçla beraber grup birbirine girdi, Liverpool 1 puanda kaldı, Marsilya 7 puanla lider, 5 puanlı Porto 2., 3 puanlı Beşiktaş üçüncü oldu.. Bu puanlara göre 2 galibiyet Beşiktaşı gruptan çıkarır, ama 2 beraberlik uefa'ya bile götüremeyebilir.. Çok karıştı ortalık çok.. Ama bu Beşiktaş yapar, burda gruptan çıkar.. Beşiktaşım oleeeyyy...





İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Çok güzel oynadık ve yendik.Gruptan çıkarız umarım..

     
  2. Burak Doğan |

    İşallah yaa.. İki takımımızda çıksın gruplarından..

     

Yorum Gönder