Bayanlara Ayakta "Çiş" Hunisi :)

4

Saat: 09:48 | Yazar: Burak Doğan

Bundan belirli bir zaman önce (sanırım 1 sene kadar) reklamı ilk duyduğumuzda, kullanılan cümlelerden biri "Artık Bizde Ayakta Yapabileceğiz" di.. Magic Mate'i duyan bayanlar, kendinden geçiyor, hep merak ettiğimiz ayakta bu işi becermeyi bizde yapabileceğiz diyorlardı..

Bu ilk duyumdan sonra, duyduğumuza göre Amerikada yılda 20 Milyona det Magic Mate kullanılıyormuş. Avrupada kullanmada da İngiltere başı çekiyormuş. Ülkemize geliş hikayeside gerçekten farklı:)


2006 Yılında Dünya Kupası'nı izlemeye giden bir Türk, staddaki otomatlarda Magic Mate satıldığını görür ve olayı arkadaşı olan Vending Turkey Genel Müdür'ü Hakan Erorbay'a açarak kullanılabileceğini söyler.. Ve Magic Mate'lerin ülkemizde kullanımları başlar.. Şu anda yıllık şirketin otomatlardan geliri 28.000 YTL.. Tanesinide otomatlarda 1 YTL'den satıyorlarmış..

Şimdi gelelim, olayın yaradılış açısından izlenmesine.. Bir kere, hayatında ayakta bu işi yapmamış bayanlar, ilk defasında nasıl hisler yaşıyorlardır acaba? Mesela " Anaa salıver gitsin dedikleri buymuş demek" diye mi düşünüyorlar yoksa, "Bundan sonra sırf etek giycem, bu aygıt ile çiş 2 dakikadan 30 saniyeye iner o arada sigara içerim" mantalitesi mi olur ki? Yani tamam teknoloji gelişiyor ama, bunu yıllardır bu şekilde yapan erkekler kendilerinin profesyonelliklerini nasıl kanıtlayacaklar ki?

Acaba, sidik yarıştırması dedikleri erkeklerin daha uzağa işeme yarışmalarında, kadınlar ne zaman boy gösterecek? Yada daha uzağa yapabilmek içinde farklı mekanizmalar çıkacak mı? Malum olay bir süre sonra kolaylık sağlamaktan çıkıp hava yapmaya girer yani..

Birde artık ortak tuvaletler olduğunu düşünsenize.. Pisuarlar önünde bayanlı erkekli bir takım insan, ayakta işlerini görüyorlar.. Iıh.. sevmedim bu işi...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Cidden amma gerip birşeymiş. Yav o ne öle leblebi külahı gibi :-)

     
  2. Burak Doğan |

    Vallaha bende çiğdem külahını düşünmüştüm, gerçekten süper yane:D

     
  3. Adsız |

    Yurdışında çok yaygın kullanımı valla bir arkadaşım hep çantasında taşıyordu bende görünce şok olmustum

     
  4. Burak Doğan |

    Gerçekten "ayakta" olayını çözmüşler.. :)

     

Yorum Gönder