Pepe Rosso, Kordon, İzmir

4

Saat: 12:19 | Yazar: Burak Doğan


Günlerden başka bir gün, kendimi kordona atıp birşeyler yemek istedim gün batımında.. Karşımda gün batımı, önümde nazlana nazla yiyeceğim bir pizza ve kız arkadaşımında yemesi için bir Fajitas söyleyelim dedik, herşey ondan sonra başladı..

İzmir, baharda bir başka olur.. Kendinizi kordona atmak istersiniz, o deli sıcak yokken ve hala üzerinizde tişört ile dolaşabilir durumdayken.. Konak Pier'den başladık yürümeye, daha saat 18.30, 8'e doğru bir yerlere otururuz dedik.. Daha 19.30 olmadan, 1 sene önce gittiğimiz Pepe Rosso'da bulduk kendimizi. Geçen sefer gittiğimizde hem yemeklerden hem fiyatlardan çok memnun kalmıştık, yine öyle bir şey bekliyorduk ama arada bir fark vardı.. Mekanın dekorasyonu yenilenmişti..

Bu değişikliğin elbette mutfağa artı olarak yansıyacağını düşünüyorduk.. Sonuçta yenilenmiş dekor, yeni mutfak, yeni tatlar demekti.. Siparişlerimizi verdik.. 1 adet Pizza ve 1 adet Fajitas.. Gelmesi çok uzun sürmedi, ama yemesi biraz uzun sürecekti.. Daha doğrusu yemesi de değil, onu hazmetmesiydi olay..

Pizza, bildiğiniz Pınar dondurulmuş pizza ayarında bir pizza. Büyüklüğü neredeyse aynı, tadı neredeyse daha kötü.. (Fiyatı 14 YTL) Fajitas ise, bugüne kadar hiç karşılaşmadığım 6 büyük et parçası şeklinde (sanki böyle büyük elma dilimli patates gibi) ve yanında 2 adet koklatılmış sos.. (22 YTL) Görünüşe kanmayalım belki yemekler güzel çıkar dedik, ikiside bize hiçbir şey vermedi.. Ben bir gurme değilim, ama yediğim şeyin en azından nasıl birşey olduğunu anlayabilirim. Her ikiside vasat derecesine yaklaşmaya çalışıyordu..

Yemek kötü, verdiğimiz hesap cabası, birde bütün akşam mide ağrısı her ikimizde de.. Sanırım bundan sonra baya bir süre Pepe Rosso'ya uğramayız artık.. Yinede adresini çok merak ettiyseniz, günbatımını izlemek isterseniz, oturur yanında bir kahve içerim derseniz saygı duyarım afiyet olsun derim.. Ama ben yediklerimi malesef beğenmedim..

www.peperosso.com.tr

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    Belki okurlarda daha güzel yemekler yaparlar sayende

     
  2. Adsız |

    peperosso ne yaparsa en iyisini yapar.birdaha gitmeni tavsiye ederim.hem ikinci şubesinide açtı orayıda dene

     
  3. Burak Doğan |

    O zamandan beri yani 2007 Eylül'ünden beri gitmedim.. Gittiysem de sadece bir şeyler içmek için.. Ama tekrar gidip denemeli, 2 sene geçti neredeyse.. Bakalım bu sefer fikrim değişecek mi..

     
  4. adsız |

    Ah şu muhteşem mekan.. muhteşem işletmeci bayan. Ne yemeklerden ne yapılan muameleden kesinlikle hoşnut değilim. Bu mekan ile ilgili yazdığınız bir önceki yazınıza yeni yeri açıldı gidin diyen de mekanla bağlantısı olan biridir kesinlikle. Bu arada hoşnut değilim derken geniş zaman olmuş şöyle demeliyim "hoşnut değildim, gitmiyorum artık" hatta insanların gitmesini de engellemeye çalışıyorum ne yalan söyleyeyim onların saçma sapan "polika"larından bahsedince zaten çok fazla ikna etmeme gerek kalmıyor. Tabii ki şu da var benim engellediğim 5 10 kişi ile ne değişir bir sürü müşterisi var ama insanlar birbirlerini mekanlar konusunda kolaylıkla etkileyebiliyor bugun 5 10 yarın 100 200 olur. Eee bence iyi de olur, çünkü ününü hak eden bir mekan kesinlikle değil.

     

Yorum Gönder