Rakıyı Sek İçmek İstemiyorsanız....

3

Saat: 16:39 | Yazar: Burak Doğan


Memleketim insanı, bazı konularda duyarlı olmak için baya çaba sarf ediyor.. Yumurta kapıya dayandığı zaman su tasarrufu yapma çağrılarını bir yana bırakalım, her elden insanları tasarrufa yönelten çağrılar alıyoruz..

Bugün elime ulaşan "duyarlı olun" başlığı altındaki afiş, gerçekten yaratıcılığı had safhada olan memleketim insanına bir örnek daha. Küresel ısınmanın dertlerini çekmeye başladığımız, barajlarımızın kuruduğu, başkentimizde 2şer günlük su kesintilerinin yaşandığı günlerde, bu şekilde dikkati çekmeye çalışmak, insanların aklına bu konuyu kazımak gerçekten başarılı bir yöntem.

Çıkıp bana "bunu nasıl başarılı bulursun, adam düpedüz dalga geçmiş, maymunluk yapmış" diyenler elbet çıkacaktır ama, şu anda duvarlardaki afişleri görmeyen veya belediye çağrılarını televizyondan izlemeyen, süreli hayatını okul ve bilgisayar ikilisi arasında geçiren, aklı bu konularda fazlasıyla havada olan gençler için, akıllarının bir tarafına sokulma çabası olarak değerlendirebilirim bu proje - resimi..

Tabiiki hiçkimse rakı için suyunu tasarruf etmeyecektir ama bir şekilde insanların aklında kalacak, sitelerde dolaşacak, msnde elden ele dolaşabilecek bir resim bence.. Bu şekilde de biz üstümüze düşeni yapalım, tekrar herkese duyarlı olmasını hatırlatalım su konusunda..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

3 Yorum

  1. Adsız |

    Çok çakalca bi afiş :D

     
  2. Investor |

    Sadece gençler değil bütün kesim için bu afiş gerekli..

    Teşekkür ederim..

     
  3. Burak Doğan |

    Aslında oda doğru, tüm kesim için bu afiş gerekli.. Burada katılıyorum ve çok çakalca bir afiş olduğuna da acayip bir şekilde katılıyorum=)

     

Yorum Gönder