Şampiyonlar Ligi Maç Sonuçları (2. Gün), Puan Durumları

0

Saat: 00:13 | Yazar: Burak Doğan


Şampiyonlar Ligi'nde ilk geceyi puansız kapatmamızın arkasından, gerçekten ilk 60 dakika şiir gibi oynayan Fenerbahçemiz, Inter'i 1-0'la geçti. Maçta baştan sona üstün oynayan takımımız, Inter 9 korner atışı kullanmasına rağmen, 1 pozisyon bile vermedi.. Bu konu bir sonraki yazıda, şimdi maç sonuçlarını verelim.

Fenerbahçenin grubundaki diğer 2 takımın karşılaşmasında PSV, kendi sahasında CSKA Moskova'yı 2-1 malup etti. Şu anda grupta, gol averajıyla PSV birinci, Fenerbahçemiz ikinci sırada.

E Grubundaki maçlarda, Barcelona, Lyon'u 3-0 gibi net bir skorla geçerken, Glaskow Rangers, Stuttgart'ı 2-1 yendi. Bu sonuçlarla Barcelona lider, Rangers 2.

F Grubunda ise, Manchester United, deplasmanda günün tek galibiyetini, Porto'ya karşı 1-0'la aldı. Gruptaki diğer maçta ise, Roma, Dynamo Kyev'i 2-0'la geçti. Grubun lideri Roma, hemen arkasındanda Manchester takip ediyor.

Son grup olan H grubunda ise, UEFA Kupası sahibi Sevilla, deplasmanda Arsenal'a 3-0 gibi net bir skorla boyun eğdi. Diğer maçta ise, Slavia, Hagi'nin çalıştırdığı Steaua'ya 2-1 yendi. Bununla beraber, grupta Arsenal lider, Slavia 2. durumda.

Fenerbahçenin maçının ayrıntıları ise az sonra...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder