Nike Free Reklamları

1

Saat: 13:53 | Yazar: Burak Doğan


Oldum olası Adidas'a ısınamamışımdır. Bununla beraber Reebok'a da "Pump" devrinden beri sıcak baktığım söylenemez. Varsa yoksa Nike ve Jordan'dır benim için spor giyim alternatifleri. Bazen Asics vs kullandığımda olur ama %95 Nike diyelim ortalama. Nike'ın kafamızda yarattığı imajdan mıdır, ya da diğer markaların bir şekilde prestij kaybetmesinden midir bilemem ama, Adidas, Reebok markalarının aynısını perşembe pazarındada görücem gibi gelir bana hep. Nike'ında taklitlerini elbet yapıyorlar ama, sanki orjinali gibi yapamıyorlar onu.

Nike'ın belki de yıllardır sergilerdiği sponsorluk anlaşmaları bunda etkili olmuştur. Tiger Woods olsun, elbette Jordan olsun,Ronaldinho olsun, bütün sporların yıldızları Nike çatısı altında toplanmıştır. Ama Nike bunu yıllardır yapıyor ve bu şekilde kendi ürünlerinin kullanılmasını sağlıyor.

Peki Nike'a acaba bizi çeken ne? Tek kelimeyle bilmem?? Belki tekstil ürünlerinin olsun ayakkabılarının olsun üstün kalitede olması, insanların beklentilerini karşılaması ve aradığı rahatlığı bulabilmesi herhalde baş köşede durur.. Peki bu reklamlara ne demeli?

Son çıkardığı serilerden biri olan "Nike Free"nin ne kadar yumuşak, ne kadar rahat, ne kadar kullanılabilir olduğunun göstergesi olan bu reklamlar tabiri caizse "artık ayaklarınızıda ellerinizi kullanabildğiniz kadar rahat kullanabileceksiniz" demeye çalışıyor.. Bu sadece benim görüşüm.. Daha içinden ne görüşler çıkar...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

1 Yorum

  1. Adsız |

    Canım konu ile alakasız bir yere yorum yazdım ancak kanser tedavisi gören bu arkadaşa lütfen destek verelim


    http://www.edasuner.com/cerrahpasa-hastanesine-devincigim-araciligi-ile-tam-destek/

     

Yorum Gönder