Lost'tan 2 İnanılmaz Video Daha! Çok Şaşıracaksınız!

6

Saat: 09:59 | Yazar: Burak Doğan

Bu Lost dizisi, belki bugüne kadar gelmiş geçmiş en başarılı dizi değildir ama, bence, bugüne kadar gerçek yaşamda bu ortamların oluştuğuna ve yaşanılanların gerçekleştiğine insanları inandırmak açısından en başarılı dizi olduğunu düşünüyorum. Dizinin ilk 3 sezonu boyunca, yayıncılar tarafından sanki gerçek hayatta işleyen bir şirketmiş gibi Dharma ile ilgili siteler açıldı (http://www.dharmaproject.org/), bunları destekleyen görüntüler yayınlandı, hatta Amerikada, reklamları bile normal prime-time kuşağında gösterilmeye başlandı. Lost hayranlığı her geçen gün büyürken, yapımcıların bunu gerçek bir hayatın parçasıymış gibi gösterme çabaları gerçekten takdire değerdi.

Elbette amaçları diziyi izleyenleri etkilemek, kafalarını karıştırmak ve o heyecan fırtınasına onları çekebilmekti. 3. sezonun son bölümünden itibaren 6 aydan fazla ara veren Lost, belirli zaman aralıklarıyla çeşitli videolar yayınlamaya devam ediyor. Youtube'da görebileceğimiz bir çok görüntü var ama, bu iki görüntü gerçekten etkileyici.

İlk görüntümüzde Dharma Initiative'in adadaki 6 istasyonu'nun metinsel açıklamaları yazıyor ve çeşitli görüntüleri yayınlanıyor. Bu video daha çok bilgi açısından önemli. Ama esas ortalığı karıştıracak video, 2. video. Önce ilk videoyu izleyelim.



Şimdiki videomuzda ise, ilk önce, çeşitli zamanlarda aralarda geçen tarihlere çok dikkat etmenizi istiyorum. Bu videoda, Dharma kutularındaki yiyecekler hakkında, kişiler hakkında yaşam tarzları hakkında bilgiler var. Ve ilginç olanıi hatta çok ilginç olanı, filmin tarihinin 1981 olup, Sawyer ve Kate'in resimlerinin biraz oynanarak videoda bulunması.. Dikkatli izleyin ne dediğimi anlayacaksınız...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

6 Yorum

  1. Adsız |

    Vay be güzelmiş Ömerede yolladım

     
  2. Burak Doğan |

    Gerçekten etkileyici, şöyle ki, bu adamlar neyi ne zaman yapacaklarını iyi biliyorlar..

     
  3. batu |

    hahahah olmamış yahu...

     
  4. _dreamer_ |

    fake bu 2. video. youtube yorumlarını okuyun.

     
  5. Caner Türkmen |

    arkadarllar dendiği gibi bu fake görüntülerden belli ve masadakilerden birisinin t shor u puma o tarihte puma hiç sanmıyorumki zira yapımcılar bunu da gözden kaçıramaz oynayanlarda amatörlüklerini göstermiş kusan adam


    ayrıca sanırım kustuğu kaptan tekrar yedi bence birileri eylenmiş bizde ciddiye aldık

     
  6. Burak Doğan |

    Milletin kafasını karıştırmak için ne yapacakalrını şaşırdılar bence..:)

     

Yorum Gönder