İngilizce Windows Live Mail Nasıl Türkçe Yapılır?

3

Saat: 14:08 | Yazar: Burak Doğan

Windows msn işbirliği ile ortaya çıkan Windows Live Mail ve Windows Live Messenger, yıllardır kullandığımız hotmail ve msn'i aldı, alladı pulladı birşeyler yaptı=) Sonuçta hesaplarımız duruyor, adreslerimiz duruyor, hatta şifremiz çalındığı zaman arayıp konuştuğumuz kişiler bile aynı.. (Şifre çalındığı zaman yapılması gerekenler bir başka yazıda)

Ama, ilk aldığı maili, o günlerden beri kullanan ve sağlam tutmayı başaran ender arkadaşlarımız var aramızda.. Ve tabiiki o zamandan beri internette ve hotmailde çok şey değişti. Hatta bu değişenlerin ülkemize en büyük getirisi, herşeyin tamamen Türkçeleşmesi oldu.

O günlerden beri Msn'i "English"çe kullanıp artık yeter bende bu nimetlerden faydalanayım diyen arkadaşlarımız için güzel bir çözüm var.. İngilizce olan Live mailinizi Türkçeye çevirmek gerçekten kolay. Ama bunu menuden malesef bulamıyorsunuz. Çözüm şu şekilde;

Mailinize giriş yaptıktan sonra, adres çubuğunda yazan adreste "cgi-bin/" bölümünü bulduktan sonra, bu söz dizisinin hemen ardından şunları ekliyoruz:

tos?ac=yes&unified=done&li=1&curmbox=F000000001&a=3a95b41e8ad40fe2a362bee4827517dc&_lang=tr

Ve karşımıza bir anda Türkçe Kullanım Koşulları çıkıyor.. Ve bizde Tamam!! dedikten sonra Türkçe kullanmaya başlıyoruz yıllardır kullandığımız mailimizi:)

Bu düzenleme Ayyas Blog'daki Windows Live Hotmail Yayında adlı yazıya verilen yorum'dan kullanılmıştır. Yorumu yazan ise Turab isimli arkadaşımızdır..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

3 Yorum

  1. Adsız |

    windowslive betayı türkçeye çevirmek istiyorum

     
  2. Burak Doğan |

    Burdada o anlatılıyor zaten..:)

     
  3. Adsız |

    ben hiç bişe anlamadım benim msn ingilizce nasıl çeviricem lütfen bilenler sahiller-benim@windowslive.com ulaşsınlar

     

Yorum Gönder