Uçak Kaçırıldı Tamam Ama Pilot Neden Kaçtı!!

6

Saat: 13:04 | Yazar: Burak Doğan

Bu yazı gerçekten çok kısa olacak.. Ama merak etmeden duramıyorum. Bravo, uçağımız kaçırılmış, Ercan Havaalanından kalkmış vs vs buraları önemli değil. Merak ettiğim konu apayrı.

Benim bildiğim uçaktaki pilotların görevi, en başta yolcuların can güvenliğini sağlamaktır. Ya da ben mi yanlış biliyorum?? Koskoca kaptan uçağı Antalya'ya indir yakıt ikmali yapıcam diye, ondan sonra kokpit camından kaç :s Tabiiki korsanlar kokpit kapısını açamamışlar ve bir sorun olduğu belli. Ama kaptan 2 hostese 134 kişiyi emanet edip uçaktan nasıl kaçar? BU bir taktik midir, yada bu bir taktikse biz bunu daha önce neden duymadık, görmedik.. Merak ediyorum, hatta gerçekten çok merak ediyorum.. Açıklasa ya biri bunu bana..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

6 Yorum

  1. Adsız |

    bence pilotlar en mantıklısını yapmış :P pilot olmadan uçak korsanların hiç bi işine yaramaz :))

     
  2. Burcu SezeR |

    Benim duyduğum en komik uçak kaçırma ve uçaktan kaçma olayıdır. Pilot ve yolcuların kaçışı bir yana korsanların "el kaide" ismini kullanarak geleceklerini bitirmeleri de değişik bir intihar yöntemiydi.

     
  3. Burak Doğan |

    Oyuncak hamurla bomba süsü verilmiş bir torba, havalandırmayı kapatıp kokpitten kaçan pilotlarve en son duyduğum, Saffet Sancaklı'nın korsanı arayıp, uçakta oyuncum var, bırakıverin bir zahmet demesi.. Nası yani yaaa:))

     
  4. Burcu SezeR |

    Yok artık daha neler :D

     
  5. Burak Doğan |

    Gerçekten.. Uçakta menejeri olduğu futbolcu varmış, telefonu korsana verdirmiş, önce diğer arkadaşıma sormam lazım 1 dakika demiş, sonra sormuş gelmiş, kusura bakma Saffet Abicim diyerek oyuncuyu serbest bırakmış yani orda bile torpil işlemiş yahu:)))

     
  6. Adsız |

    cemal niye oyle yaptuun

     

Yorum Gönder