Düğünde Gelin Damat Yerine Darülaceze'den 350 Kişi!

0

Saat: 16:49 | Yazar: Burak Doğan

Günlerden Cumartesi.. Yerde İstanbul'un en ünlü mekanlarından biri. Sabah'ın yazdığı habere göre, gelinle damat düğünden 3 gün önce kavga eder ve 80.000 YTL'lik düğünü iptal etmek için toplamda 50.000 YTL'nin cepten çıkması gerekmektedir. Esas olanlar bundan sonra başlar..

Damat, cozutur ve ha 50 milyar vermişim ha 80 milyar diyerek bu parayı ödemeyi kabul eder ve konuyu Vali Yardımcısına açar. Bu davetin yerinde, aynı menüyle aynı çalgıcılar :) vardır ama davetliler aynı değildir. Tamamı İstanbul ve çevresindeki çocuk esirgeme kurumları, Darülaceze ve kimsesizlerden oluşan bir grup gecenin keyfini çıkarmaya çalışmaktadır. Onlarda orda ne olduklarının farkında değildir ama, maksat gecenin tadını çıkarmaya çalışmak.

Vali Yardımcısınında 1 gün içinde bu kadar kişiyi oraya taşınması için seferber etmesini sağlamak çok kolay iş değil. Ama demekki oda inanmış bu projeye, oda farklılık yaratmak istemiş, onada teşekkür ederiz milletimiz adına..

Ve bu "projeyi" ortaya çıkaran kişi. Gerçekten helal olsun. Böyle bir zamanda böyle iki kareyi birbirine bağlayabilmek çok zor. Ortada ne gelin kalmış ne damat ne de huzur. Ama böyle bir zamanda, böyle bir hareketi düşünerek bunu yapan kişi gerçekten kalbi tertemiz, ihtiyaçlı kişileride düşünen, 1 gecelikte olsa onları mutlu etmek isteyen kişi olsa gerek. Tebrik ediyorum kendisini ben şahsen.. Memleketimizin her şekilde desteklenmesi, eğitim görmesine yardım edilmesi, yetiştirilmesi gereken insanları var.. Mesela bu akşamla 10 kimsesiz çocuk hedeflerini büyütmemişmidir..?

Kaynak: Sabah

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder