22 Temmuz'un Ardından.. Yandık!

2

Saat: 10:04 | Yazar: Burak Doğan


Bu gördüğünüz küpür, Emin Çölaşan'ın bugünkü yazısında (14 Ağustos 2007) yer almış, İstanbulda haftalık çıkan bir islamcı gazetenin kapağıdır. Şimdi gelelim düşüncelere;

Dün itibariyle, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığına tekrar aday. Onun aday gösterilmesini sağlayan hafifletici nedende, gazeteler tarafından Köksal Toptan'ın Meclis Başkanı olması olarak pompalanıyor. Yani 1 sizden 1 bizden olayına dönmeye başlıyor bu iş.

Meclis Başkanlığı'nın sadece görünümde bir etkisi olan, hatta etkisi bile değil sadece görüntüden ibaret bir makam olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki ya cumhurbaşkanlığı? Yıllarca Ahmet Necdet Sezer'e partili diyenler, istikrarı bozdu diyenler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Başkomutanı'nın eşinin türbanlı olmasını, Cumhurbaşkanlığı'nın bir veto merkezi haline dönüşmesini nasıl izleyecekler? Herkes kendi işine geldiği gibi yorumluyor herşeyi.. Artık herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekir..

Türkiye Cumhuriyeti asla ve asla ılımlı bir islam cumhuriyeti olamaz. Daha önceki yazımda yazdığım gibi Malezya'ya hiç dönemez. YAŞ'da geleceğin KKK olacak kişilerin önünün kesilmesi hiçbir işe yaramaz. Çünkü bu millet, unutmayın ki, en güvendiği mevkii ordudur ve malesef, oyunu verirkende, "birşey olsa nasıl olsa ordu duruma el koyar" diye düşünür.. Böyledir bu memleket, böylece eksilerini başkalarının kapatmasını ister..

Önümüzdeki günler pek hoş olmayan şeylere gebe.. Bekleyelim görelim...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Ferhat |

    Güzel anlatmışsın kardeşim, iradeye saygımız var ama gidişat pek de iyi görünmüyor.
    "Insallah iyi olur" demekten öte gidemiyoruz-tabi çaresizliğimizden.
    Bu arada Rss'ne abone oldum. hayırlı olsun :)

     
  2. Burak Doğan |

    Ben bu konuda çok dertliyim.. Kendi elimizle kendimizi yakacağız.. Son bi gayretle başka aday diyoduk, iş meclis başkanı senden Abdullah gene bendene döndü.. İşallah düşündüğümüz gibi olmaz..

    Sen benim rssimde vardın zaten, çok sevindim, takibe devam..

     

Yorum Gönder