Jetset Dedikleri Bu mu? Aman Allahım..

0

Saat: 10:14 | Yazar: Burak Doğan

Elime geçen gün, ETS Turizm tarafından hazırlanmış Jetset - Türkiye'nin lüks tatil acentası tur operatörü - kitapçığı geçti.. Meğersem bizim dünya üzerinde görmediğimiz, cennet köşesi diye adlandırılan ne yerler varmış.. Karayipler, Maldivler vs isimleri duyduğumuzda "denize girmeye sıcak yerlere giden ünlüler" kervanından başka aklımıza bir şey gelmezdi. Çünkü o sırada Türkiyede kış olur, soğuk olur, memleketimiz zenginleride sıcak ülkelere göç ederlerdi, bizde o şekilde düşünmek zorunda bırakılırdık. Ama işe birde şu yönden bakmak lazım;

Bali - Phuket - Maldivler - Seyşeller - Mauritius - Fransız Polinezyası (sitede gördüğüm gibi yazıyorum) diye, adını yarım yamalak bildiğimiz ama girişimci insanların denizin içine ev yaptıkları memleketler varmış.. Mesela Mauritius'a vize yokmuş, ulaşım gidiş geliş belli günlerde ülkemizden varmış ve fiyatlar 7 gün için 1999€ - 3699€ (kişi başı) arasındaymış.. Ama resimleri görmeniz lazım..

Ya da 3949€'ya kadar olan fiyatlarla Seyşellere gitmek isterseniz, 9 saat ortalama aktarmalı uçuş varmış ve en sıcak ve rüzgarsız aylar Kasım - Nisan aylarıymış.. Ve vize tabiiki yok.

Son bir örnekte Maldivdeki su üzerine kurulmuş villalardan, yine 7 günlük bir turla, adanıza sürat teknesi veya deniz uçağı ile giderek, yarı açık banyonuzda kalıp 4199€ ödeyebilirsiniz kişi başı hemde vizesiz..

Daha fazla resim, bilgi, fiyat için Jetset'in sitesine bakabilir, rüyalara dalabilirsiniz...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder