D-Smart'ta Maç Yayınları Katliamı

0

Saat: 12:33 | Yazar: Burak Doğan

Hepimizin bildiği gibi, dün gece Beşiktaş'ın Zurich ile, Fenerbahçe'ninde Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları vardı. Her iki kulübümüzde, çift ayaklı turlar için başarılı sonuçlar elde ettiler ve bu maçlar yine bildiğiniz gibi, takımların bütün maçlarına talip olan D-Smart tarafından yayınlandı. D-Smart'ta uydudan yayın yapan Doğan Holding'in bir kolu. Bu sene Galatasaray'ın 5 senelik Lig ve Şampiyonlar Ligi dışındaki maçları için anlaşma yaparak adını duyurdu. Ve hemen ardından, Schalke'den Lincoln'ü transfer ederek, Galatasaray'a sponsorluğunu yansıtmış oldu. Aynı şekilde hemen ardından, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de aynı şekilde anlaşmalar yaparak elini güçlendiren D-Smart, esas amacının 2010 yılında Digitürk ile sözleşmesi biten Turkcell Süper Ligi'nin yayınlarını sağlamak olduğunu da her yerde belirtmeye başladı. Ancak tabiiki yeni bir kanal, yeni olmasada eksik bir anlatım ve maç katledilmesi bir aradaydı dün gece Fenerbahçe maçı sırasınca.

Bundan sanırım 1 hafta önce Hıncal Uluç köşesinde yazmıştı, maç yayınlarının D-Smart'da çok kaliteli yapıldığını ve Lig Tv'deki gibi maç sırasında reklamlarla insanların boğulmadığını ve rahat rahat maç izlenildiğini. Ancak bundan ders çıkarmayı bilen!! D-Smart dün akşam önümüze bir facia sundu.

Fenerbahçe maçının 2. devresi, Fenerbahçe iyi yada kötü oynuyor tartışılır ama sürekli sol kanattan atak yapmaya çalışıyor. Bu sırada Fenerbahçe'nin sol kanadı yayına göre ekranın altında kalıyor ve başlıyor reklam yağmuru.. Altyazı vs olsa, yada altyazı büyüklüğünde bir reklam olsa anlamak normal.. Ama neredeyse yarı ekrana kadar gelip uzun uzun ekranda kalan reklamlar, dün gece resmen insanları canından bezdirdi. Ne topun nereye gidebildiğini görebiliyorsunuz, nede adamların suratını, olan ikili mücadeleleri..

Sayın D-Smart yetkilileri, yöneticiler, yönetmenler.. Ne olur biraz saygı, reklamsız bir maç keyfinden başka birşey istemiyoruz, kahvelerde sürtmeye razıyız...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder