Doğum Günüm - 100. Yazım Aynı Güne Denk Gelirse..

4

Saat: 10:07 | Yazar: Burak Doğan

Bugün 18 Ağustos 2007.. Tabiiki 18 Ağustos 1983 akşamüstü sularında doğmuş birisi olarak birşeyler ifade ediyor:)

Doğduğumdan bugüne, dile kolay 25 yıl geçmiş.. İzmir Hatay, Hürriyet Parkı Civarı, Murat Reis İlköğretim Okulu bahçesi, Kılıçreis Parkı ve İzmirspor Köprüsü altındaki ataricilerle başlayan hayat, Orta 2. sınıfta İzmirsporda basketbol oynamamla çok farklı bir yöne devam eder.. Zaten Necatibey İlköğretim Okulu'ndan Buca Anadolu Lisesi'ne geçmiş, artık Liseyi düşünüyordum.. Lise son Sonuç Dershanesi yılı ve Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler'e giriş yaptığım yılla beraber Leo'ya başladığım zamanlar çakışır. Üniversite yıllarıda ordan oraya koşuşturmaca.. Onuda bitirdikten sonra, daha dün kayıt olduğum E.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans programına kayıt olmam ve hayatımın bundan sonra nasıl şekilleneceğini bilmemem...

18 Ağustos 1983'ten bugüne kadar, biraz önce anlattığım hayatımın parçalarımda iyi veya kötü yer alan, benim şu andaki yaşamımda geldiğim her yere desteğini göstererek benimle olan herkese çok teşekkür ederim. Burada isim yazmam gerekse öylesine uzun sürer ki..

Bu hayatın geri kalanını, şu anda kendini benim yanımda hisseden ve benim yanımda olan, tabiiki beni bu şekilde sonsuz mutlu eden kişilerle yaşamak istiyorum. Çünkü hayatıma verdikleri destekten, sevgiden, arkadaşlıklarından ve dostluklarından sonsuz mutluyum. Biliyorum ki en ufak sorunumda yanımda olacak "en sevdiklerim" var benim hayatımda.. Ve ben, "en sevdiklerim" ile her türlü sorunun üstesinden gelebilirim.. Sizleri çok seviyorum..

Bu arada güzel bir rastlaşma, 24 Haziran 2007'de yazmaya başladığım blogumda, bu yazımla beraber 100. yazıyı devirmiş oluyorum.. Çok mutlu oldum, çokda hoşuma gitti bu iş, işallah zamanım ve işlerim uygun olduğu sürece devam edeceğim..

Yarın malum pazar, bu akşam bi d.günümü kutlayayım, pazartesi tekrar görüşürüz..

İyiki doğdum beeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn:))

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    iyiki doğdun burak mutlu yıllar :)

     
  2. Adsız |

    Sen hangisisin kuzum ?

     
  3. Adsız |

    iyi senelerr ayrıca canım

     
  4. Burak Doğan |

    Doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim:)
    Ben en sağda olanım, en sarı lacivert olanından:)

     

Yorum Gönder