Bu Sefer Zeki Geliyor..:=)

2

Saat: 14:06 | Yazar: Burak Doğan

3 Gündür canım çok sıkkın.. Malum Eco gidiyor, bağrım bağrım bağırdım burdanda.. Sağ salim varmış İstanbula, yerleşmiş kalcağı yere, dolaşıyo deliler gibi aklı 5 karış havada... Malum adam 1 haftadır melek gibi:) Neyse..

Onun gidişini konuşuyoruz iki gündür, gitti nasıl yapıcak ne edicek derken, yine İstanbuldan, hemde İstanbul'un Kadıköy tarafından farklı bir haber aldım.. Çok şükür bu sefer sevindirici, hatta olmasını can-ı gönülden istediğim, yıllardır abuk sabuk zamanlarda kısa kısa görüşebildiğim (1 ay yanında kalmışlığım olsada=) ) Zeki kardeşim, 3 senelik Sorbonne Hukuk macerasından sonra, gitti ÖSS'de Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik İşletmeciliği Bölümünü kazandı..

2004 yılının yazının başında çeşitli sorunlarla İngiltereye gidememiştim.. O yazın sonunda, Zeki bana vizeli kollarını açtı ve evine Paris'e davet etti beni.. Tam 30 gün evet tam tamına 30 gün, oturma iznimi sonuna kadar kullanarak Paris'te yaşadım onunla beraber.. Ne o zaman geçirdiğim zamanları unutabilirim, ne de beraber gece 4'te yediğimiz acılı bulgurlarını... Hemde Championship Manager oynarken!!

Artık Zeki, benim şehrimde, İzmir'de 4 sene istesede istemesede.. Bu kadar sinir bozukluğunun üstüne, ilaç gibi geldi bana bu haber.. Çok sevdiğim arkadaşlarım yanımda hep elbette ama Ecoyla sarsılmışken, öss sayesinde süper bir haber almış oldum..

Gelsin bulgurlu geceler, Football Manager oyunları sabahlara kadar.. Hatta Sky Sports'dan Manchester United (ManU değil) maçlarını izlemek için kamplar.. Yavrum Zeki, evine,mekanına hoşgeldin..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    hoşgelen hoşgelen bulgurcu kardeş hoşgelen =)

     
  2. Burak Doğan |

    Bu demektir ki en kısa zamanda, hatta gelir gelmez, bulguruyla meşhur zeki babanın bize gece 3te bulgur yapması demek:)

    Nasıl olsa yenge istedi:)

     

Yorum Gönder