2008 Tatillerin Yılı!!

2

Saat: 13:57 | Yazar: Burak Doğan

2007 Yılının tatillerini birazcık zayıf geçiricez.. Gerek Ramazan gerek kurban bayramlarının her 2 günü Cumartesi ve Pazar günlerine denk geliyor. Yıllız izin tarihlerimizin üstüne, 14 gün fazladan tatil koymayı başaran bu tatiller, bu sene sadece cumartesi pazarlar hariç olarak 3 gün kazandıracak bize. Ama gelecek sene bu durum nasıl??

2008 Yılının ilk tatili yılbaşı.. 1 Ocak salıya denk geliyor ve Pazartesiyide bağlayabilenlere 4 günlük bir tatil.. Ardından 23 Nisan Çarşamba. İlköğretim okullarına Perşembede tatil edilir ve cumada benden size hediye:) Alın size 5 günlük başka bir tatil.. 19 Mayıs Pazartesi... 3 günlük ayrı bir tatil..

En şanssız tatil 30 Ağustos.. Oda Cumartesi günü. Ardından Ramazan Bayramı'nın arifesi P.tesi, tatilde salı, çarşambe ve perşembe.. İşte mükemmel 9 günlük tatil ( 30 Eylül, 1-2 Ekim) Bu tatilde iyice rahatladıktan sonra, size bir 9 günlük tatil daha.. Kurban Bayramı 8 Aralık Pazartesi 11 Aralık Perşembe arası.. Oooh keyif keka:)

Önümüzdeki sene, efsane bir tatil senesi.. Bu kadar rahatlatıcı haber olabilir mi.. Şimdiden dalalım tatil rüyalarına....

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Burcu SezeR |

    Eh sen Cuma günlerini unuttun Burak :)
    İslamda Cuma tatil değil midir? :)
    Eb azından öğleden sonraları :D

     
  2. Burak Doğan |

    Gerçekten aklımdan uçup gitmiş.. Hadi başlayalım baştan hesaba.. Farkedecek baya herhalde..:)

     

Yorum Gönder