Galatasaray'a Fakir Fukara Desteği!

4

Saat: 10:00 | Yazar: Burak Doğan

Bunu açıklayan Mehmet Cansun olmasaydı inanmazdım ama gayet net bir şekilde açıklayanıda belli, anlatan da belli, kişiler de belli. Galatasaray, hemde UEFA kupasını aldığı sene, Fak - Fuk Fon olarak bilinen Fakir Fukara Fon'undan destek almış mıydı? Bu kadar gelirleri olduğu sene bu hale düşmüşler miydi? Yapılan yanlış transferlerin parası fakirlere ve fukaralara destek olması gereken fondan mı tahsis edilmişti? Cevapları işte burada;


OLAYIN 1 numaralı kahramanı Mehmet Cansun şöyle anlatıyor: “Çok sıkıntılı bir dönemdi. Büyük başarı elde etmiştik ama ekonomik sıkıntı had safhadaydı. Hükümetimizden yardım talep ettik. O sıralar sayın Bülent Ecevit başbakandı. Ve ülkeyi koalisyon ile idare ediyordu. Talebimize hem sayın Ecevit, hem de yardımcıları Mesut Yılmaz ile Devlet Bahçeli onay verdi. Ama bu onaya karşın para bir türlü hesaba yatmıyordu. Araştırdık IMF temsilcisi Cotarelli tüm fonların kontrolünü eline almış o nedenle para çıkmıyormuş. Ben de bunun üzerine Ankara’ya gittim. Saat 23.30 ya da 24.00 civarıydı. Ne iznim vardı ne de randevum. Kapıyı çaldım, Cotarelli açtı. Hemen kapıda kendimi tanıttım. (Sizi tanıyorum) diyip beni içeri aldı. Çantamdaki dosyayı verip durumu anlattım. Bir de üzeri pırlanta parçalarıyla süslü G.Saray rozeti hediye ettim. 200-250 dolar cıvarında bir rozetti. Sayın Cotarelli yazıyı imzaladı. Ertesi gün de para hesabımıza yattı. Tanıtma Fonu’nda para kalmadığı için ödemeyi Fak Fuk Fon’dan yaptılar.”

Daha ne olsun ki zaten..

Kaynak: Vatan

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. Adsız |

    kesin almıştır. bırak yöneticileri, taraftarlar bile fakir edebeiyatı yapıyor.

     
  2. Burak Doğan |

    Zaten aldık diye açıklama yapmışlar:) Daha ne olsun.. Gerisi alavera dalavera... Galatasaray Jimnastik Kulübü oldu bunlar artık.. Herşeyleri ortak..

     
  3. kubio |

    galasaray spor klubü,fakir ama gururlu ehehehe !

     
  4. Burak Doğan |

    Bide antrenörsüz.. Onuda yazalım:D

     

Yorum Gönder