Bu Akşam Fenerbahçeliyiz!

0

Saat: 10:22 | Yazar: Burak Doğan

Tamam, ilk karşınıza bu başlıktaki cümle çıkınca, benimde bir Fenerbahçeli olduğum düşünülürse çok normal bir olay gibi geliyor. Ama işin aslı o şekilde değil. Bu cümleyi kuran Galatasaray'ın efsane Başkanlarından Selahattin Beyazıt'ın ta kendisi. Aslında inanmakta çok güç değil. Çünkü açıklamasını o kadar güzel yapmış ki;

Doğma büyüme Galatasaraylıyım. Galatasaray’da Başkanlık yapmış, onurların en büyüğüne ulaşmışım. Galatasaray’ın UEFA Şampiyonu olduğu an boşalan gözyaşlarımı hiç unutmuyorum.

İşte bu yüzden, tam da bu yüzden bu akşam ben Fenerbahçeliyim.

Chelsea maçında Fenerbahçeli kardeşlerimle aynı tribünde yan yana, omuz omuza olacak kadar Fenerbahçeliyim.

Çünkü...

Gerçek Galatasaraylılık budur.

Tam budur.


O kadar güzel açıklamış ki.. Ezeli rakip, ebedi dost işte burada meydana çıkar.. Şunu düşünsenize, Fenerbahçe'siz Galatasaray, Galatasaraysız Fenerbahçe düşünülebilir mi? Eğer Galatasaray UEFA Kupası'nı alıp çıtayı yükseltmeseydi, Fenerbahçe için Avrupa Kupaları her zaman amaç olurdu ama bu kadar azimle savaşabilir miydi? Eğer Fenerbahçe Galatasaray'a 6 tane atmasaydı, her maça Galatasaraylılar bunun motivasyonuyla çıkıp, daha iyi olmak için kendilerini adar mıydı? Bu ve bunun gibi yüzlerce örnek..

Bu güzelliği bizlere hatırlatan Efsane Başkan'a saygılarımızla.. Chelsea'yi karşılamaya giden ve kendilerini Galatasaraylı olarak nitelendirmeye çalışan kişileri kınayarakta ne kadar büyük bir Galatasaraylı olduğunu bizlere tekrar hatırlattığı için teşekkür ederiz.. İşallah bu akşam alnımızın akıyla çıkacağız Şükrü Saraçoğlu'ndan..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder