En İyi Altıncı Adam Ginobili

2

Saat: 04:39 | Yazar: Can Gorkem Unal

NBA'de normal sezonun bittiği bu günlerde oyuncuların ve koçların sezon içinde gösterdikleri performanslarına göre verilen ödüller açıklanmaya başlandı. Bu ödüllerden ilk açıklananı olan 07-08 En İyi Altıncı Adam ödülünü Latin Amerika'nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından olarak gösterilen Arjantinli Emanuel Ginobili aldı. San Antonio Spurs'lu Manu lakaplı oyuncu otoriteler tarafından zaten en büyük favoriydi.

Koyu bir San Antonio Spurs taraftarı olduğumdan her maçını izlediğim ve hayranı olduğum Ginobili'nin bu ödülü alması benim için de hiç sürpriz olmadı.

Oynadığı 74 maçın 51'ine yedekte başlayan ve maç başına ortalama 31 dakikada 19.5 sayı 4.8 rebound 4.5 assist ve 1.5 top çalma istatistikleri yakaladı.

Ödülün basın toplantısında devamlı sponsor olan KIA Motors'un reklamını yapılmasıda gözlerden kaçmadı hatta ben bir ara kendimi bir reklam filminde zannetim. O kadar çok KIA Motors'tan konuşuldu ki KIA Motors'un bünyesinde kaç kişi çalıştığına kadar bir çok bilgiden bahsedildi. Ayrıca Ginobili'ye 7 kişilik bir SUV olan 2009 model Kia Borrego hediye edildi.

Bu ödülden sonra açıklanacak ilk ödül 07-08 En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu Ödülü olacak. Bu ödülün en büyük favorilerinden biri de Hidayet Türkoğlu. Bu ödül hakkında geniş çaplı bir yazı yazacağım için şu an da çok fazla yorum yapmayacağım.

İçinizdeki basketbol ateşi hiç sönmesin!

Can Görki

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Onur Arslan |

    pek takip etmem NBA ama Hedo'ya helal olsun.

     
  2. Burak Doğan |

    Hedo bu sene kendini aştı, beklediğimden çok daha iyi durumda.. Ama bildiğimiz Hedo, NBA'de harikalar yaratıyorsa, Nba'in durumu vahim değil midir sizce?

     

Yorum Gönder