Mini Etekli Hostes!

0

Saat: 09:23 | Yazar: Burak Doğan

Memleketimize gelen Emirler, Krallar gırla.. Tabiiki bu amcalar gelirken tomarla parayla geliyorlar yanında ve uçaklarının kapısında karşılanıyorlar!! Malum en önemli şey para bu hükümette.. Hatta en son gelen Kuveyt Emiri azcık rahatına düşkünmüş, uçağında kendisiyle beraber 3 kamyon dolusu eşya getirmiş, rahat etsin burda diye. Yani inanmayacaksınız ama, koltuğunu bile getirmiş kocaman. Gerçi diğerinin otelde odasına gidilmişti görüşmek için, bu daha bir farklılık getirdi olaya, kendi koltuğunu aldı geldi, görüşmeleri onun üzerinde yaptı. Gelelim sayın Emir burdayken olan olaya..

"Jazeera Airways’in İstanbul-Kuveyt uçuşlarının başlaması nedeniyle Çırağan Sarayı’ndaki düzenlenen resepsiyonda ‘mini etekli hostes’ krizi yaşandı. Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Sabah el Salim el Sabah, Maliye Bakanı Mustafa el-Jassim el-Shammali ve Jazeera Airways Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Marwan Boodai’nin hazır bulunduğu resepsiyonda, Boğaziçi Köprüsü maketinin de yer aldığı pastanın iki yanında törenin başlamasını bekleyen “mini etekli iki kadın hostes”, Kuveytli görevlilerce uyarılarak salondan çıkarıldı. Daha sonra pastanın yanında iki erkek garson görevlendirildi."

Ve mini etekli iki kadın hosteste başta gördüğünüz bayanlar. Şimdi bilmek istediğim bir şeyler var.

1- Bu mini etekse diz üstü etek nasıl oluyor?
2- Bu adamlar bu kadar mı çabuk şehvetleniyor?
3- Ve bizim ülkemizdeki resepsiyona nasıl bu şekilde karışabiliyorlar?

Zaten bu sorular, olayın sonucuna ışık tutacaktır diye düşünüyorum. Yoksa bunlar daha sadece başlangıç mı ne dersiniz..?!

Kaynak: Milliyet

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder