NBA Playoffs 2008 Tahminleri

0

Saat: 13:26 | Yazar: Can Gorkem Unal

Herkese tekrar merhabalar.. Bundan sonra, Can Görki ile beraber Play-Off eşleşmeleri hakkında güncel bilgiler ve sonuçları içeren yorumlar alacağız.. Bakalım kimin ilgisini çekecek.. Özellikle ilk akşam Phila'nın yaptığı şoku, diğer takımalrda yapabilecek mi.. Can Gorki, söz sende..:)

19 Nisan tarihinde başlamış bulunuyor dünyadaki en çekişmeli basketbol mücadelesi. Hele hele bu sene Batı Konferansında öyle bir çekişme var ki akıllara zarar. Bugun itibari ile ilk turun ilk maçları bitti. Şimdi ben bu eşleşmeler hakkında tahmin yapmak istiyorum. Bakalım ne kadar tutturacağız.

Doğu Konferansı

Boston 4 - 0 Atlanta
Detroit 4 - 2 Philadelphia
Orlando 4 - 0 Toronto
Cleveland 3 - 4 Washington

Batı Konferansı

Los Angeles 4 - 1 Denver
New Orleans 4 - 2 Dallas
Utah 4 - 1 Houston

Ve gelelim son eşleşme olan San Antonio - Phoenix eşleşmesine.
Bu seri hakkında söylenecek çok şey var ama söylenemeyecek tek şey kaç kaç biteceği. Belkide gelmiş geçmiş en çekişmeli ve sert ilk tur serisi bu olacak. Bilmeyenler için şöyle bir ekleme yapayım. 7 maç üzerinden oynanan bu serinin ilk maçı 2 uzatmaya gitti ve nerdeyse hiç bitmeyecek gibi geldi bi ara bana.

Hastalık derecesinde bir San Antonio'lu olarak Phoenix'in bi üst tura çıkacağı görüşündeyim.(San Antonio 1-0 önde olmasına rağmen).

Gerçi iş Playoff'lar olunca San Antonio uzay takımı gibi oynuyor ama yine de içimden bir ses Phoenix'in daha ağır basacağını sölüyor.

Bir sonraki NBA sohbetinde görüşmek üzere, basketbolun ateşinin hiç sönmemesini dilerim.

Can Görki!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder