Hurriyet, Sabah.. Yapmayin Bunu..

0

Saat: 09:23 | Yazar: Burak Doğan

Yani çok eski numaralar bunlar.. İlk önce Hürriyetle başladı. Kendi video sisteminin reklamını yapabilmek için Youtube'dan aldığı videoları kendi sistemine yükledi ve çalışabilirliğini kontrol etti. Hemde Youtube'un neredeyse 1/4 çözünürlüğündeki çok kötü görüntüleriyle.. Sonra günde bilmem kaç milyon hitine elli bin hit ekleyebilmek için yıllardır internette dolaşan videoları çok önemli mevzularmış gibi yükleyip ana sayfadan reklamını yaptı ve sözde "hit" kazandı.. Tabii bu arada Foto Galerileriyle ve Magazin Turu ile o sayfalara giren insanı bir "tık" makinası olarak gördü ve 2 sayfada okunabilecek yazıları sadece "tık" daha fazla olsun diye 25 sayfaya yaydı.. Ucuz numaralar bunlar yani, kendi aramızda konuştuğumuzda gülüp geçiyoruz derken, Sabah daha da bombasını yaptı.

Hürriyetin olurda, Sabah'ın Video bölümü olmaz mı? Hemde kendi yarattığı çerçeve ile.. Acilen tanıtım yapılması gerekiyordu ve günde milyonlarca tık alan Sabah'ın anasayfası şu başlıkla açıldı 1 gün boyunca: "Yıllarca saklanan uzaylı otopsisi artık açıklandı".. Ya da buna benzer bişey.. Kendi sistemlerini insanlara göstermek için uğraştıkları bu görüntü, ben Youtube'u bildim bileli orda var zaten. Çok uzun zaman önce fake / sahte olduğu anlaşıldı, üzerine 90 küsür yılında bir filmin bölümü olduğu belli oldu. Zaten böyle bir haber, gazetede de yoktu..

Sabah'ta çalışan insanların bunu bilmemesi, ya da Youtube'dan bu görüntüyü alırken okumaması diye bir durum yok.. Ya altyapısınıı kontrol ettiler sistemin, ya insanlarla dalga geçtiler. İşallah yurdum insanının rüyalarına o uyduruk uzaylılar girmemiştir.. Bu kadar ucuz numaralara ihtiyacı yok böyle sitelerin.. Bu medya gruplarının..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder