Emre Fenerbahçe'de.. mi Acaba?

2

Saat: 12:23 | Yazar: Burak Doğan

Ne taraftan baksak ki olaya.. Bir kaç yıl önce Fenerbahçe forması giyip sırıtan Emre tarafından mı, yoksa yılda ortalama 3,5 milyon € alması konuşulan Emre tarafından mı, ya da benim ufakken biberonum bile sarı kırmızıydı diyen Emre tarafından mı.. Bi dakka bi dakka kantarın diğer tarafına geçmem lazım..

Belkide Avrupa'da gelmiş geçmiş en iyi sezonunu çıkaran Fenerbahçe, bir de Türkiye'de şampiyon olsaydı, şu ana kadar kombineler bitmişti. Şu anda bir gaz kampanyası ile, 22.000'lerde gezen kombine sayısı, geçen sene alınan 32.000'e yaklaştırılmaya çalışılıyor. Her sene bir yıldız beklentisi, kombine için tetikte duran taraftarı hala gazlamak için kullanılıyor. Yalnız şöyle birşey var: Fenerbahçe seyircisi, Emre'yi aldık diye kombine almaz, hatta gider kombinesini satar. Söyleyecekleri ilk cümle: "Bir Fatih Terim eksik kaldı" ikinci cümle de: "İngiltere'de orta sıradaki bir takımın yedek oyuncusunun Avrupa hedeflerimizdeki yeri ne olabilir?" Bende bunun üstüne bir kaç cümle daha eklemek istiyorum: Bilmem kaç senedir İngiltere'de oynayıpta futbolunu geliştiremeyen ender insanlardan olan "şeref tribününe doğru hareket sever" Emre'nin Fenerbahçe'de ne işi olabilir? Tamam, 5 Milyon € bu değerdeki bir orta saha oyuncusunu transfer için iyi bir değer sayılabilir ama, Emre yılda 3,5 Milyon € kazanacaksa, yarın öbür gün Mehmet Topuz'u aldığımızda yılda 5 Milyon € mu ödeyeceğiz? Emre acaba kalkıp "Fenerbahçe'de en yüksek ödemeyi kim alıyorsa O kişi ile aynı parayı isterim" olarak bir düşünce belirttiyse, Kezman gidince Alex O'nu yanında çok mu sevecek?

Bir de en olmayacak noktadan yaklaşalım: Fenerbahçe Brezilya ekolünü yavaş yavaş terk etmeye mi başlıyor? Alex'in yavaş yavaş kızağa çekilip, kısa zaman içinde Zico'yu da şutlayıp takımın yaşını mı gençleştirmeye çalışıyor? ( Emre şu anda 28 yaşında, 1980 doğumlu) Ya da hep genç kalan oyunculardan olan Emre, hem Galatasaray'ın şampiyonluk havasını az da olsa kaçırmak, hem de sağlam bir yedek olabilmesi için mi alınıyor?

Daha bir sürü komplo teorisi geliştirilebilir. Ama size önce şunu nakledeyim:

"Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Daha Emre ile anlaşılmadı, imzalar atılmadı. Ne olacağı belli olmaz..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Can Gorkem Unal |

    ben sana fatih terim fener e gelecek dedigimde inanmamistin. hatta "terim gelirse ben feneri bırakırım demistim". sanirim terimin de gelisi yakın

     
  2. Burak Doğan |

    Fatih Terim gelirse bu takımı bırakır, gidesiye kadar da tutmam..

     

Yorum Gönder