Salto!

2

Saat: 11:11 | Yazar: Burak Doğan

Futbolda, gol sevinçleri gerçekten çok önemli bir yer tutar.. Kimisi sus işareti yapar manasızca (gerçi bir deplasmanda çok önemli gol attıktan sonra ilk yapmıştır onu ya neyse), kimisi tribünlere koşar tırmanır, kimisi antrenörüne koşar, kimisi asist yapana koşar ya da daha önceden kararlaştırılan şekilde timsah dansı / yengeç dansı falan yapar.

Ama ne olursa olsun, golü atmak takım oyunundan az ayrılmaktır. Düşünsenize gol kralı diye bir tabir var ve bunun Altın Ayakkabı gibi bir ödülü var. Sonuçta gol atmak, son vuruşçu olabilmek bir meziyet.. Ama bunu gol sevinciyle tamamlayabilmek ayrı bir meziyet. Benimse en çok hoşuma giden gol sevincini yukarıda eklemedim. Tabiiki gol ve arkasından atılan bir salto!

Sırf bu yüzden Obafemi Martins'e sempatim vardır mesela. Bunu yapabilen insan sayısıda baya azdır aslında. Ama bunların öncüleri tabiiki tektir. Real Madrid'in efsane golcüsü Hugo Sanchez! Attığı gol kadar, golün ardından attığı saltolarla da ünlüdür Sanchez. Efsanevi bir golünü buldum, düz bir takla ile sonlandırdığı, onu paylaşayım sizlerle, ardından bir Martins videosu var saltosu ile başlayan önce onları izleyelim.


Hugo Sanchez



Obafemi Martins


Zaten bu iki oyuncununda saltolarını isteyen bütün video paylaşım sitelerinde bulabilir. Benimse aklımı karıştıran başka bir mevzu var! Bir gün, bir baba yiğit kalkıpta, bunların attığı saltomu, golümü atarım, saltomuda çakarım! Diyerek bu videodaki saltoyu atmaya kalkarsa ne yapacağız! :)

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

2 Yorum

  1. Adsız |

    Sondaki mübarek taklacı kuşlar gibi :) Martins'e de hayran olmamak imkansız...

     
  2. Burak Doğan |

    Taklacı güvercinmiş eski hayatında kendisi..:)

     

Yorum Gönder