Bunlar Taraftar Falan Değil!

0

Saat: 12:12 | Yazar: Burak Doğan

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemek için koltuğa oturduğumda önyargıdan çok heyecanla oturdum maçın başına.. Nasıl olacak nasıl geçecek diye.. Ama maç başladığı gibi bitti.. Galatasaray'ın 1 golü + 1'de pozisyonu vardı, Fenerbahçe'nin de 2 karambolü.. Böyle bir maç geldi geçti ve hiçte derbi gibi değildi. Fenerbahçe oynamadı, oynayamadı, çünkü Galatasaray oynatmadı, büyük bir hatadan da gol oldu. Bir derbi daha çok şey vermeli..

Çok şey vermeli derkende, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne çıkıp, Finale çıkan takım tarafından güç bela elenen bir takımın kaptanına ve forvetine tartaklama girişiminde de bulunulması demedik.. Yani bu kadar mı rezil insanlarsınız? Bu kadar mı spordan anlamıyorsunuz ya? Hadi anladık hoşunuza gitmedi sonuç.. Samandıra'nın kapısına gidip, takım kaptanını tartaklamaya kalkmak ne demektir? Barbarmısınız yani? Çok mu hoşunuza gidiyor içip içip millete sarmak? Gidip annenize babanıza sarıyor musunuz siz böyle?

Gerçi sarıp sarmadığınızdan da emin değilim.. Malum saldırganın annesi çıkıp televizyonda beyanat vermiş, benim oğlan öyle bişey yapmaz sütten çıkmış ak kaşıktır, daha bugüne kadar kimseye el kadırdığını görmedim falan demişte, komik olmuş yani.. Acaba annesine falanda mı el kaldırıyor bu herif, yazık kadıncağızda korkmuş böyle şeyler söylüyor.. Ne olcak ki zaten, maçtan sonra oyuncuya sözde söylenmeye giden, eve etrafı yıkıp dökmeye de gider..

Kıbrıs'ta spor mağzası varmışta, 3 yabancı dil biliyormuşta.. Eşeğe altın semer vursan, eşek yine aynı eşek.. Sporun ne anlama gelmediğini anlamlandıramayan adam o şirketi falan nasıl götürüyor acaba..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder