Reklam Kralı Kobe!

4

Saat: 14:58 | Yazar: Burak Doğan

Son zamanlarda Nike, reklamlarında sıklıkla Kobe Bryant'ı kullanmaya başladı. Bir süre önce, yeni ayakkabı modeli ile spor bir Jaguar'ın üstünden zıplayan Kobe, bu sefer Jackass!'in oyununa alet olmuş görünüyor. Eğer bu çekimler tamamen gerçek olsa, önce Phil Jackson topa koyar Kobe'yi sonra da David Stern! Bence NBA pek birşey kaybetmez ama:p yinede yazık çocuğa..

Gerçek yaşamda böyle birşey olduğunu düşünemiyorum.. Kobe yolun ortasında kurulmuş havuzun başına geçip önec geriliyor, sonra ıslak zemine basarak! sıçrıyor, havuza düşmemeyi onu havada ittiren! inanılmaz bir mekanizma ile başarıyor, ardından smacı yapıştırıyor ve potanın altına "ıslak zemin olmasına rağmen" inanılmaz bir yumuşaklıkla iniyor.

Hani oldu ya o kadar sıçradı, ki imkansız, o hızla yere düşünce yerdeki su birikintisinin üstüne bastıktan sonra dengesi kaybolur, bacakları ayrılır, kafasını vurmasın diye potayı tutmaya çalışırken potayıda devirir.. Sahi havada Kobe'yi ne ittiriyor size?

Nike! Just Do It!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

4 Yorum

  1. kubio |

    izlemiştim videoyu.Harika gerçekten rekorları durmaz bu adamın

     
  2. Burak Doğan |

    Ya dursun ama ya.. Yapmasın etmesin.. Jordan'ın üstüne basketbolcu görmedim ben, bunu 2 hamur 1 yumurta yapıyordu, ama bu kalktı basketçi oldu yahu..

     
  3. Adsız |

    Sahi, havada ne güzel süzüldü o :D
    meydan bunlara kalmış :)

     
  4. Burak Doğan |

    Havada süzüldürmüşler kendisini resmen..:)

     

Yorum Gönder