AKP'yi Kapatmak Absürttür!

0

Saat: 14:35 | Yazar: Burak Doğan

Hürriyette yer alan habere göre; Avrupa Parlamentosu Başkanı Hans-Gert Pöttering, konuşması sırasında yanına gelen TRT kamerasına dönerek "AKP, demokratik bir partidir. Onu kapatmak absürttür" demiş.

Avrupa Forumu'nun yapıldığı sırada verilen arada Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan ile bir süre sohbet eden Pöttering, "AKP'nin demokratik yollarla iktidara gelen bir parti olduğunu" belirtmiş. Pöttering'in konuşması sırasında, Bakan Ali Babacan, arkasında duran bir Türk televizyonunun kamerasını göstererek, "Arkanızda kamera var" dedikten sonra da Pöttering bu kameraya dönerek, "AKP, demokratik bir partidir. Onu kapatmak absürttür" diye konuşmuş.

İlk okuduğumda inanamadım.. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, yanına Avrupa Parlementosu Başkanı'nı almış, Türkiye'de yargı sürecinde olan bir dava hakkında, kendi istediği yönde olan yorumlarını "Devletin Kanalı"nda yayınlamak üzere o kanalın kameramanına söylettiriyor.

Acaba sayın Babacan, Pöttering'in AKP mutlaka kapattırılmalı diye konuşacağı belli olsaydı bu hareketi yaparmıydı? Ya herşeyi ama herşeyi geçtim! İnanmak bile istemiyorum ya! Bir ülkenin Dışişleri Bakanı, ülkesinde, yargı sürecinde olan bir konuya nasıl müdahale edilmesine göz yumar, hatta göz yummasınıda geçtim, televizyonlarda yayın yapılabilmesi için Devletin kameramanına bunu çektirtir? ASIL ABSÜRT OLAN BU DEĞİL Mİ!!!

Bak bide kameramanı gösterirken ne biçim gülüyor ya!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder