Gphone mu Google Android mi?

0

Saat: 13:27 | Yazar: Burak Doğan

Uzun süredir tartışıla gelen bir mevzu var.. Google'ın ucuz enerjiye bile el attıktan sonra, artık cep telefonu piyasasına el atıp atmayacağı.. Çünkü malum, Türkiye'de herkesin hayat standardı cep telefonu kadardır, herkes bunu bilir, bunu söyler, bunu gösterir.. Neyse.. Özellikle I-phone çıktıktan sonra artan söylentiler, Google'ın gphone adı altında bir telefon üreteceğini bizlere fısıldıyordu.. Ama beklenen olmadı, Google bir açıklamayla bunu yalanladı ancak...

Söyledikleri şey bu sefer, cep telefonu değil, cep telefonu işletim sistemi üretecekleri.. Yani evet google bu piyasaya bir yerlerden dalacaktı ama kendi uzmanlık alanından seçti bunu.. Donanım değil, yazılım.. Adıda Android. Bu mobil işletim sisteminin görüntüleri var elimizde elbette :p O zaman sizi bu taraftan alalım, buyrun inceleyin kurcalayın..

Bu arada tabii Google'ın yaratıcısı Sergey Brin'i tanımayan varsa karşısına çıkınca şokda geçirebilir öyle bir video.. Bunun içinde, işletim sisteminde neler olacağı, hangi özellikleri taşıyacağı, gmap'den faydalanacağı, hatta bütün özellikleri var diyebiliriz.. işte video..



İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder