Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmeleri

0

Saat: 10:07 | Yazar: Burak Doğan

Ben bayram için kendime izin vermişken, Şampiyonlar Ligi 2. Tur eşleşmeleri belli olmuş, Galatasaray'ın rakibi belli olmuş, Sivasspor uzunca bir süre sonra ilk defa 3 büyük dışında devreyi lider bitiren anadolu takımı olmuş.. Bakalım ayrıntılarda neler var..

İsviçre'nin Nyon kentinde Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları çekilmiş.. Avrupadaki en başarılı 16 takımın, grup birincilerinin, ikincileriyle eşleşmesi suretiyle yapılan kura sisteminde en güzel maçlar, Liverpool - Inter ve Arsenal - Milan arasında geçecek gibi.. İki İngiliz takımına iki başarılı İtalyan takımı.. En önemli maç ise tabiiki Fenerbahçe - Sevilla.. Çekilebilcek en iyi kuralardan biri elbette Sevilla ama gerek son 3 senedir aldığı kupaları düşününce, gerekde İspanyadaki puan durumu göz önüne alınınca çok da kolay olmadığı görülüyor.. Zaten artık kötü takım yok bu ligde.. Başarılı olmak istiyorsanız "iyi takımı" yenmek zorundasınız.. Kuranın diğer maçları ise şu şekilde;

Celtic - Barcelona
Olympique Lyon - Manchester United
Schalke - Porto
Roma - Real Madrid
Olympiakos - Chelsea

Galatasaray ise mucizeye imza atmış.. Bordeaux, yedeklerden kurulu takımıyla 87. dakikada Panionios'a gol atınca, Galatasaray 4 puanla gruptan çıkmış.. Şahane.. Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla eşleşmiş.. Kendilerinede burdan elbette başarılar diliyoruz..

Gelelim hafta sonuna.. Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-2 yenerek, lider Sivassporla aynı puanda 2. olarak devreye girmiş. Galatasaray ise, son maçında Gençlerbirliği OFTAŞ ile berabere kalarak, son haftada liderlikten inmiş, devre arasına 3. olarak girmiş..

Futbol güzel şey.. Deivid'in golü görünce, insanın dahada her dakika izleyesi geliyor bu işi.. Ama bırakın onu bunu, Fenerbahçeyi falan, El Classico, Barcelona - Real Madrid maçını izlediyseniz, futbolun ne anlama geldiğini çok daha iyi anlarsınız bence.. Herkese iyi haftalar...

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder