Ne Yapmaya Çalışıyorsunuz!!

5

Saat: 17:19 | Yazar: Burak Doğan

Nahnuda gördüm az önce.. O sayfayı taşımamış ekranına, ben, rezilliği göstermek için alıyorum görmek isteyen herkese sunuyorum. Vakitin resminin altına bakın!

"K.Irak'ta şehit olan askerler, dün gözyaşları içinde memleketlerinde toprağa verildi. ŞEHİTLERİN ANNELERİ HEP BAŞÖRTÜLÜYDÜ"

Böyle rezil bir ayrımcılık, böyle yağdanlık ve rezil medya olduğu sürece, böyle kutuplaşma çalışmaları hep olacak ve ortadan ikiye bölmek için ellerinden geleni yapacaklar. Ne denebilir ki! Şehit üstünden siyaset yapanlar bunlar!

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

5 Yorum

  1. Goddess Artemis |

    "Türban, başörtüsü, başını kapatmak, saçların görünmesi/görünmemesi, saç, baş, çene altından bağlamak, kapanmak, din, şeriat, İslam, Arap, İran" etc.

    Tüm bu kelimelerden o kadar tiksindim ki, gerçek bir animesever olduğum hâlde, Persepolis filmini izleyemiyorum. Duruyor DVD'si satın aldığım gibi, açıp bakamıyorum. Bu konuyla ilgili bir cümle daha duyarsam, tüm ülkenin üzerine kusacakmışım gibi hissediyorum.

    İslam'ın kadına bakışı ile ilgili birkaç yazımın linkini vermek istiyorum. Belki tesadüfen okuyup da bir şey anlayan biri çıkar umuduyla:

    Ah, Şu Nisâ Taifesi

    Bilge Bir Kadın: Naval El Saadavi

    Milletvekili Saldırısı

    Bu da, bu zamana dek okuduğum en aydınlatıcı türban makalesi:

    Türban’ın yeniden gündeme gelme nedeni

     
  2. h k |

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8312640.asp?gid=229&sz=679
    şu haberdeki "Bel-Pa skandalının ortaya çıkmasına neden olan ve Genel Müdür Yalçın Beyaz’dan bıçak tehdidi ile 500 bin YTL nakit ve 500 bin YTL senet aldığı öne sürülen Bendigar Cengiz’in tesettürlü olduğu belirlendi." cümlesini görünce yorum olarak eklemek istedim.
    Vakit'in provakatörlüğünü hoş karşıladığım zannedilmesin.
    Kutuplar keskinleştikçe maalesef bu tür haberler artıyor, birisi diyor bak hem de tesettürlüymüş, öbürü diyor bak hem de içki içiyormuş vs vs...
    üzücü...

     
  3. Burak Doğan |

    Bundan önce, Ayşe Arman'ında köşesinde, sevgilisiyle ulu orta öpüşen türbanlı bir kızı yayınladılar, başka köşede de Efes şişesi elinde olan bir türbanlıyı.. Dediğiniz gibi, kutuplar keskinleştikçe, bundan prim yapanlar, bu olayı kaşımaya devam edecekler.. Bu arada bir önceki yorumda da (Türban'ın yeniden gündeme gelme nedeni) bir makale gerçekten çok başarılı, böyle düşüncelerini paylaşan aydınlara ihtiyacımız var bu memlekette.. Yoksa ampulun karanlığına gömülüp gideceğiz..

     
  4. Kızıl |

    Nefes alamaz duruma gelmeye başladım artık, bu yaşananlar ne kadar adi ce . Adi yalaka basın'ı kutuplaşmanın en büyük nedenlerinden biri olarak görüyorum, bir taraftan insanlar vuruşuyor, keşke kimsenin canı yanmasa olmasa bunlar, halk bu kadar tedirgin ve çaresizken, sorgulanacak yazılacak birçok şey varken onlar utanmaz bir şekilde "şehit anneleri türbanlı" diye de bir cümle ekliyorlar yazıya... Çok fazla söyleyecek birşey yok aslında, sanırım Türkiye'de olan şeylere artık şaşırmıyorum. İt'in kopuğun yönettiği bir ülkede bunlarında olması normal...

     
  5. Burak Doğan |

    Bir ölür bin diriliriz dememişler zamanında.. 2 gün önce Havacı Yüzbaşı İzmir'li şehidimiz önümüzden geçerken hepimiz aynı fikirdeydik.. Bu ülkeyi kim karıştırmak isterse istesin, Atatürk gençleri olacaktır önünde..

     

Yorum Gönder