Hostes'in Striptizi...

0

Saat: 10:27 | Yazar: Burak Doğan

Yok artık sayın seyirciler, vay anasını sayın seyircilerin bir adet update edilmiş versiyonu.. Yok artık ya.. Uçak fantazisini duyduk, hostes fantazisini duyduk ama, bu kadarıda alenen ortaya çıkarılmaz ki. Madem hadi hostes kaşar, pilotta zampara, hadi 2. pilotta kaşar, ama etrafa bunu dağıtan nedir yani. Ya da bu kabin ekipleri vs'ler, başka ülkelere uçtuklarında, o ülkede geceleme yapmak durumunda olduklarında, ortaya çıkacak hadieseleri, "SUN" yayınlayamaz herhalde.. Habertürk'te full yayınlanmış video, buyrun izleyin..

Habertürk : The Sun gazetesinin elde ettiği görüntülerde, Fransa-İngiltere seferini yapmakta olan uçağın kokpitinde hostesin striptiz yapmaya başladığı, pilotun ve görüntüleyen kişinin ise bunu keyifle izlediği görülüyor.

20'li yaşlarında olan ve parmağında bir alyans taşıyan hostes, uçuş sırasında kokpite girdi. Pilotla sohbeti sırasında önce striptiz yapmaya başladı, sonra da üstünü çıkararak kameralara poz verdi. Hostese dokunmaktan ve filme almaktan çekinmeyen pilotların bu görüntüleri internete sızdı. Yetkili firma şimdi olaya karışan pilotları ve hostesi arıyor.



İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder