Jimnastik Kulübü'nün Yönetim Aczi!

0

Saat: 09:53 | Yazar: Burak Doğan

İlk duyduğumda hayretler içerisinde kaldığım, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticilerinin ne halde bulunduğunu çok iyi anlatan, artık taraftarlarının bile yapılan bu ve benzeri açıklamalardan utanç duyduğu malum "açıklamayı" önce paylaşmak istiyorum sizlerle;

--“Ne” olduğu ya da olmadığı kamuoyu tarafından yıllardır çok iyi bilinen “pembe kazaklı” Hıncal Uluç’un, temsil ettiği ahlak anlayışının pisliği içinde er ya da geç boğulacağına inanıyor ve bu zat’a cevap dahi vermenin lüzumsuz olduğunu düşünüyoruz.
Hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağımız Hıncal Uluç, hesabını Yüce Türk Adaleti’ne verecektir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz,

BEŞİKTAŞ JK

Ya bu gerçekten ne kadar aciz bir açıklama? Sen adamın kişilik haklarına saldıracağına (tabii ki kendi yaptıklarını savunamadıkları için, fikirini açıkça beyan edene saldırıyorlar) oturup adam gibi düşüncelerine karşılık versene!?! Sen, yabancı futbolcuların dışındakilere aylardır maaşlarını ödeyeme, basketbol takımının yıldız oyuncusunu elinden kaçırmak pahasına 225.000 (yazıyla iki yüz yirmi beş BİN) doları ödeyeme, kalk ondan sonra Mehmet Topuz'a 11 Milyon € vereceğim de.. Bunuda dersen değil Hıncal, Çarşı bile Yıldırım Demirören'e karşı olur..

Şöyle devam edelim. Gerçekten bu takımın maddi sorunları var. Sene başında patlayan 2 yabancı transferi ve aylardır ödenemeyen taksitler var. Türk futbolcu, yabancı sınırlaması korkusuyla çok fazla ses çıkarmadan topunu oynamaya devam edebiliyor. Sen buna rağmen, devre arasında, 24 yaşında, bundan sonra gelişime çok açık olmayan Holosko'yu alıp takıma getiriyorsun. Ne için? Sağ açık oynatmak için!! Hemde bu forvetten bozma sağ açık için 5 Milyon€ veriyorsun, üstüne artık alternatifsiz Cisse'nin eski tek alternatifi, belkide Türkiye'deki tek Joker oyuncu olan Koray'ı, seni bilmem kaç maçta değişik bölgede oynayarak kurtaran Koray'ı takımdan gönderiyorsun.. Bitmedi, bunun yanında Burak'ı da (22 yaşında ) veriyorsun. Dolayısıyla bu işi bilmediğini tescilliyorsun.

Boboyu, daha devre ortasında gönderirim diye açıklamalar yapıyorsun Brezilya Milli Takımı'nda yedek oturdu diye. Takımın dengesini bozup İbrahim Akın'ı da yolluyorsun, yedek kulübeni git gide daraltıyorsun. Takımın bağıra bağıra defans oyuncusuna ihtiyacı varken sen gidip yerinde oynatamayacağın forvete paralar oyuncular döküyorsun.

Üstüne, inanılmaz bir şekilde, Fenerbahçe'nin bile Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ikilisine 12 Milyon Dolar verdiği bir zamanda, 2009 Mayıs'ında sözleşmesi biten Mehmet Topuz'a 11 MİLYON € teklif ettiğini açıklıyorsun.. Burda Fenerbahçe, transfere ayırdığı bütçe ve o paralara nasıl adamlar aldığını göstermek için verdiğim bir örnek sadece. Bu açıklamayı yaparsan, içeride 40 Milyon € param var, Başkanlığı bırakırken onu alıcam dedikten sonra komik duruma düşersin.

Hınca Uluç, pembe kazaklı olabilir, anlatmaya çalıştığınız şekilde farklı kişisel özellikleride olabilir belkide. (Bu özellikleri sizi her ne olursa olsun zaten ilgilendirmez de) Ama bu yaptıklarınız, ne size Hıncal Uluç'a hakaret etme hakkı verir, ne de yaptığınızın doğruluğunu gösterir. Kim ne derse desin, Uluç, bu ülkede, düşündüğünüzden çok daha fazla konuda, inanamayacağınız kadar bilgi sahibi bir insandır. Ve bence bu ülkenin en değerli eleştirmenlerinden biridir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetimi'nin bu açıklamaları, artık kendi taraftarları tarafından bile alaya alınmaya başlandı. Eski Beşiktaşlı dostlarımla bile futbol muhabbeti yapamaz oldum. Biraz bir şeyler başarında, 3 büyükler demeye tekrar yüzü olsun herkesin..

Güncel 1- İşallah Süleyman Seba Gazete Okumuyordur.. Şu açıklamayı yapanlar keşke birazcık Süleyman Seba'ya kendilerini benzetmeye çalışabilseler..

Güncel 2- Ekşi Sözlükte Ne Olduğu Çok İyi Bilinen Pembe Kazaklı

Beşiktaşlıların durumunu izleseler takip etseler keşke..

İçeriği beğendiniz mi? Günlerden Bugün'ü Rss olarak ya da E-Mail alarak takip edin! E-mail ile kayıt en üstte!

Yorum Yok!?!

Yorum Gönder